Nokia N97 firmware v2.0

Cateva impresii dupa ce am update de firmware.
In primul rand, pe Windows 7, la un moment-dat s-a intrerupt si a trebuit sa o ia de la inceput. Ca si cand as fi deconectat eu telefonul in timp ce isi facea upgrade-ul. M-am panicat putin, pentru ca acolo scrie clar: nu deconectati telefonul in timpul upgradeului.
Ca sa nu mai zic ca nici Nokia Software Updater nu vroia sa se instaleze pe Windows 7. A mers doar dupa ce am umblat la setarile lui de compatibilitatea.
In fine, deviez de la subiect.

Chiar daca upgradeul s-a facut cu ceva emotii, pana la urma totul a fost bine.

Incep cu partile proaste. De fapt una singura am descoperit pana acum. Dupa update casutele alea din ecranul principal (habar nu am cum le zice) s-au resetat. Adica imi apareau chestiile standard. Si mi-a luat ceva pana am adaugat ce imi place mie.
Cam asta a fost negativ.

La capitolul „de bine” au aparut mai multe chestii:
– bateria tine mai mult. As putea spune mult mai mult
– scrolul se face mai cursiv. Iar la contacte, in timp ce navighezi pe acolo, iti arata si litera la care esti. Printr-o litera mare pe ecran.
– au adaugat si un Search. Bine, poate era dinainte dar nu il descoperisem eu. Insa e foarte bun. Pentru ca poti sa cauti prin orice. De la contacte la fisiere video
– am impresia ca au schimbat si cateva iconite (in special la fisiere audio). Acum parca sunt mai stilizate.

Daca mai descopar si alte imbunatatiri, o sa revin. Oricum, pentru cine are un Nokia N97 recomad update-ul. Mai ales ca tot procesul e foarte simplu si relativ rapid.
Si nu uitati, intotdeuna faceti back-up inainte de update.

2 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.