Ce se mai fura prin Timisoara

Daca ar fi sa facem un sondaj cu ce se mai fura prin Timisoara, multi probabil vor spune biciclete. Da, se fura si biciclete, dar se mai fura si altele. De exemplu saptamana trecuta, mai exact in ziua de miercuri, orele 13, adica in timpul zilei s-a furat un stalp cu cateva sute de metri de cablu, plus ceva cutii marca RDS ce erau suite pe stalp. Toate astea s-au intamplat in plina zi, pe o straduta din orasul Timisoara. Consecintele, pai cateva firme din zona au ramas fara internet, implicit firma la care trebaluiesc si eu.

Evenimentul in sine nu e ceva iesit din comun, s-au furat poduri, sine de cale ferata…..Un stalp acum in plina zi si vreo 300 de metri de cablu, nu e mare branza, pana la urma vinovatul e cel care a pus stalpul. Adica cine l-a pus sa monteze un stalp metalic, trebuia sa foloseasca unul de beton sau lemn. Eu cred ca cei care demonteaza si transeaza tot ceea ce este metal au intentii bune, au grija de noi ca nu cumva sa ne loveasca vreun fulger. De aceea demonteaza si transeaza orice este metal…..

Poate totusi isi face si fulgerul datoria si mai da ceva volti din cand in cand, atunci cand se demonteaza ceva, asa un pic…Ca in politie nicio baza.

2 comments

  1. E cunoscut faptul ca furtul e un sport național. In urma cu vreo 3 luni am mers cu trenul București – Craiova, ne-am oprit de doua ori pentru ca s-a furat cablul de semnalizare.

  2. Daca stalpul era de lemn sau de beton nu se atingea nimeni de el. Tot ce se poate fura, se fura chiar si ziua in vazul lumii, pe nimeni nu-i intereseaza.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.