zambesc.com RSS Feed

Ce se mai fura prin Timisoara

Daca ar fi sa facem un sondaj cu ce se mai fura prin Timisoara, multi probabil vor spune biciclete. Da, se fura si biciclete, dar se mai fura si altele. De exemplu saptamana trecuta, mai exact in ziua de miercuri, orele 13, adica in timpul zilei s-a furat un stalp cu cateva sute de metri de cablu, plus ceva cutii marca RDS ce erau suite pe stalp. Toate astea s-au intamplat in plina zi, pe o straduta din orasul Timisoara. Consecintele, pai cateva firme din zona au ramas fara internet, implicit firma la care trebaluiesc si eu.

Evenimentul in sine nu e ceva iesit din comun, s-au furat poduri, sine de cale ferata…..Un stalp acum in plina zi si vreo 300 de metri de cablu, nu e mare branza, pana la urma vinovatul e cel care a pus stalpul. Adica cine l-a pus sa monteze un stalp metalic, trebuia sa foloseasca unul de beton sau lemn. Eu cred ca cei care demonteaza si transeaza tot ceea ce este metal au intentii bune, au grija de noi ca nu cumva sa ne loveasca vreun fulger. De aceea demonteaza si transeaza orice este metal…..

Poate totusi isi face si fulgerul datoria si mai da ceva volti din cand in cand, atunci cand se demonteaza ceva, asa un pic…Ca in politie nicio baza.

, , ,
2 Comentarii
  1. Mihail :

    A zis pe data de 12 februarie, 2014

    E cunoscut faptul ca furtul e un sport național. In urma cu vreo 3 luni am mers cu trenul București – Craiova, ne-am oprit de doua ori pentru ca s-a furat cablul de semnalizare.

  2. Andrei :

    A zis pe data de 15 februarie, 2014

    Daca stalpul era de lemn sau de beton nu se atingea nimeni de el. Tot ce se poate fura, se fura chiar si ziua in vazul lumii, pe nimeni nu-i intereseaza.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*