zambesc.com RSS Feed

Nesimtitul zilei : TM11LSD

In ultimul timp cantitatea de nesimtiti a depasit orice limita. Oriunde intorci capul dai de ei. Astazi voi face un nesimtit ,, vedeta”. Este vorba de conducatorul auto cu numar TM 11 LSD, care a decis ca e timpul sa arunce din cocina sa pe patru roti niste catei.

S-a intamplat pe strada Oituz din localitatea Chisoda.

Scuze la fapta nu exista, orice ar spune individul in apararea sa. Da, este evident ca nu are cei sapte ani de acasa si multe altele. Dar aceasta nu e o scuza, ci mai degraba il plaseaza undeva in spatele regnului animal.

3 Comentarii
 1. ruto :

  A zis pe data de 15 noiembrie, 2018

  Oameni fara scrupule.

 2. Bucur :

  A zis pe data de 20 noiembrie, 2018

  Atat la dus capul si constiinta ,atat a simtit ca om ,deci avem un model tipic de pleava a societatii. Va salut cu respect .

 3. Bogdan :

  A zis pe data de 9 decembrie, 2018

  Este incredibil…inuman, nesimtit, farascrupule…vai de capul lui…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*