zambesc.com RSS Feed

Banca Transilvania calareste BRD-ul

Nu este vorba de vreun joc online sau vreo metafora neinspirata. Povestea cu calaritul se intampla la propriu in Timisoara. Intr-o intersectie mare din Timisoara Banca Transilvania a lipit ditamai reclama deasupra celor de la BRD.

Pana la urma nu e un capat de tara, dar sincer nu cred ca firme concurente din alt domeniu ar tolera asa ceva. Bancile insa se tolereaza, ba chiar le vad aliate. Un fel de alianta impotriva clientilor. Ceva in genul celor din politica, fiecare pe cont propriu, dar din cand in cand se apara unii pe altii, ba chiar ne sacrifica pentru unul de-a lor. Nu conteaza de ce culoare politica e, important e sa fie din ,, fratie”.

2 Comentarii
  1. Chirita :

    A zis pe data de 1 noiembrie, 2018

    Probabil este un nou tip de publicitate pe care inca nu il intelegem sa speram ca nu are un nume urat .In rest in ce parte te uiti tot o capcana ,sus sau jos tot un drac doar altfel colorat . Dar parca stiam cu toti asta sau am uitat ?

  2. Bogdan :

    A zis pe data de 9 decembrie, 2018

    Oricum ar fi este de neinteles si, sincer, este si bizara aceasta suprapunere publicitara peste BRD


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*