zambesc.com RSS Feed

Ce fac barbatii stresati ?

Oamenii de stiinta ,, lovesc ” din nou. Acestea vin cu o ipoteza care v-a bulversa lumea. Cercetatorii sustin ca barbatii stresati aleg femeile grase. Cu alte cuvinte mai mult de jumatate dintre barbati s-au insurat cu grase din cauza stresului. Pai daca e asa, oarece tratament anti stres ar lasa mai mult de jumatate din femei singure. Pana la urma ,, sistemul” functioneaza ca urmare a faptului ca noi barbatii suntem stresati. Asta daca e sa tinem cont de explicatia oamenilor de stiinta.

Eu ma cam indoiesc de aceasta teorie. Multe femei i-au proportii dupa ce sunt luate. Altele desi mai plinute au succes si ca urmare a contului plinut de la banca. Si mai sunt situatii cand barbatul vrea ceva mai mult, gen doi in unu. In concluzie teoria nu e corecta, oamenii de stiinta ar trebuii sa mai mearga cu tramvaiul, sau dupa patrunjel la piata. Statul doar in laborator poate dauna grav sanatatii.

Un Comentariu
  1. Bogdan :

    A zis pe data de 9 decembrie, 2018

    Totusi, interesant ar fi sa si comunica cum naiba au ajuns la concluzia asta. Nu de alta, dar in timpurile astea toata lumea e stresata… si nu am vazut barbati stresati sa aleaga femeile grase…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*