zambesc.com RSS Feed

Mos Craciun autentic

Pana in prezent am tot vazut o gramada de insi care se recomandau a fi Mos Craciun. Insa in marea lor majoritate nu aveau nicio legatura cu Mosul. Barba falsa, par fals, burta falsa si restul la fel.
Mos Craciun
Aseara fiind la restaurantul Nora din Timisoara am avut surpriza sa vad cel mai autentic Mos Craciun. Si asta incepand de la infatisare si terminand cu modul de prezentare.

Desi inca nu e Craciunul daca vreti sa va impresionati prichindeii, treceti pe la Restaurant Nora, unde seara de seara vine Mosul. Efectul va fi garantat, merita sa incercati….e chiar Mosul.

, ,
2 Comentarii
  1. hani :

    A zis pe data de 11 decembrie, 2013

    Asa da! Merita de inchiriat un asa Mos Craciun. E si mai frumos asa, mai in spiritul Craciunului. Jos barba falsa! laughing

  2. Radu-Mihai :

    A zis pe data de 12 decembrie, 2013

    L-ai tras de barba si te-ai convins? tongue


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*