Crevetii de la Real Timisoara sunt parfumati cu aroma de pisica moarta

Cam lung titlul de mai sus insa doar asa puteam sa sintetizez experienta mea cu crevetii de la Real Timisoara din Calea Sagului. Duminica este ziua in care uneori trebaluiesc prin bucatarie, astfel, ieri seara m-am dus si am luat cate ceva de la Real.
miros urat
Printre cele de-ale gurii cumparasem si niste creveti decorticati si congelati. Azi de dimineata dupa ce am studiat cateva retete pe net, m-am bagat la bucatarie sa fac si eu creveti. Am bagat creveti in apa calduta cu tot cu ambalaj pentru a-i dezgheta.

Toate bune si frumoase, acestea au inceput sa se inmoaie moment in care eu am facut o gresala capitala si am rupt punga in care erau ambalati. Instant bucataria a devenit o camera de tortura, mireasma din punga era similara cu cea pe care o putem simti vara intr-o zi torida dintr-un ambalaj in care zace o pisica moarta de cel putin 3 zile.

Deci daca nu va place mirosul de pisica moarta de ceva timp, atunci va recomand sa evitati crevetii congelati de la Real Timisoara de pe Calea Sagului. Nu stiu pentru ce sunt crevetii, dar sunt convins ca nu sunt pentru consum.

creveti care put de la Real

Eventual crevetii cu aroma de pisica decedata se pot folosi in urmatoarele situatii:

– Aveti oaspeti care au uitat sa mai si plece, puteti scapa usor de ei, e suficient sa puneti cate un crevete in camera celor de care vreti sa scapati. Atentie daca in camera cu pricina nu mai este miscare sunati urgent la 112, altfel riscat sa fiti acuzati de tentativa de omor.

– Plecati in concediu si va este frica sa nu va fie pradata casa de hoti cat veti lipsi. Se poate rezolva, lasati cativa creveti prin casa, va garantez ca nimeni nu se va atinge de locuinta dumneavoastra. Dezavantajul e ca la intoarcere va trebui sa va cumparati masti de gaze, altfel veti fi nevoiti sa va cautati chirie.

– Sunteti impotriva explorarii gazelor de sist, foarte bine, in lupta cu jandarmii, autoritatile si chiar cu cei de la Chevron crevetii de la Real pot face minuni..nimeni nu rezista. Un kilogram de creveti poate rezolva problema de la Pungesti in 10 minute…jandarmii vor cadea ca mustele dupa flit. La fel se poate proceda si la Rosia Montana, Parlamentul Romaniei. In 10 minute obtinem tot ceea ce ne dorim si asta doar cu cativa creveti de la Real..va spun eu nu rezista nimeni.

Atentie crevetii se pot manevra doar daca dispuneti de echipament de protectie, masca de gaze, etc. In caz contrar exista riscul sa va pierdeti cunostinta, poate chiar viata.

3 comments

  1. Daca ai pofta de creveti iti recomand sa-i cumperi proaspeti si sa nu te mai apropii de produse congelate. Unchiul meu si-a cumparat 1,300 kg de peste si, la final, dupa ce l-a dezghetat a ramas cu 500 de grame de putoare… tot de la Real.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.