zambesc.com RSS Feed

Model CV

Pentru cine are nevoie de un model cv am pus pentru download trei fisiere in format .doc (adica pentru Word). Le descarcati, le completati si apoi te trimiteti unde aveti voi nevoie.

Model CV Simplu – contine minimul de informatii de care are nevoie un angajator. Folositi acest tip de CV daca nu sunteti disperat sa va angajati ci doar trimiteti cv-ul vostru prin diverse locuri, asa, sa fie acolo.
Model CV Complet – daca vreti sa dati pe spate un angajator incercati cu acest CV. O sa dureze ceva timp pana il completati pe tot dar veti face o impresie buna. Bine, daca aveti ce scrie in CV.
Model CV European, chestii, nebunii. Daca vreti sa va depuneti CV-ul la o firma din strainatate sau o firma de fitze din Romania, de asta aveti nevoie.
In orice caz, orice CV veti alege, aveti grija sa il completati cat mai caligrafic. winking Si pentru cine nu stie inca Curriculum Vitae = CV. Asta in caz ca vi se va cere un Curriculum Vitae si nu stiti ce e ala. tongue

Cu scrisoarea de intentie nu va mai bateti capul, oricum nu puteti scrie decat balarii in ea iar angajatorii stiu si ei asta. In general se cer si aceste documente pentru a avea si oamenii de la resurse umane/recrutare de ce sa se amuze.

Succes ! peace sign

, , , , , ,
5 Comentarii
 1. Cum sa te pregatesti pentru un interviu | Zambesc :

  A zis pe data de 21 martie, 2009

  […] uita CV-ul Vezi cu ce CV ai aplicat pentru postul respectiv si mergi cu o copie la tine. Poate au defecta […]

 2. M-am apucat de whist online | Zambesc :

  A zis pe data de 27 mai, 2009

  […] puncte amarate, pe un site oarecare, la un joc de whist conteaza cat de putin. Daca se treceau in CV poate ca mai intelegeaam. Da asa… pentru un joc de whist… Totusi, ca sa fiu corect, am […]

 3. Drumul meu. Un drum plin de fericire | Zambesc :

  A zis pe data de 30 martie, 2010

  […] in timpul facultatii am mai lucrat eu dar majoritatea lucrurilor nu prea avea rost sa le trec in cv: aplaudaci, impartitor de fluturasi, figurant, semi merchandiser, […]

 4. Secreteanu Vasile Cristian :

  A zis pe data de 24 septembrie, 2017

  vreau sa completez in CD va rog sa ma ajutati

 5. Secreteanu Vasile Cristian :

  A zis pe data de 24 septembrie, 2017

  as dori in CD bun


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*