Model CV

Pentru cine are nevoie de un model cv am pus pentru download trei fisiere in format .doc (adica pentru Word). Le descarcati, le completati si apoi te trimiteti unde aveti voi nevoie.

Model CV Simplu – contine minimul de informatii de care are nevoie un angajator. Folositi acest tip de CV daca nu sunteti disperat sa va angajati ci doar trimiteti cv-ul vostru prin diverse locuri, asa, sa fie acolo.
Model CV Complet – daca vreti sa dati pe spate un angajator incercati cu acest CV. O sa dureze ceva timp pana il completati pe tot dar veti face o impresie buna. Bine, daca aveti ce scrie in CV.
Model CV European, chestii, nebunii. Daca vreti sa va depuneti CV-ul la o firma din strainatate sau o firma de fitze din Romania, de asta aveti nevoie.
In orice caz, orice CV veti alege, aveti grija sa il completati cat mai caligrafic. 😉 Si pentru cine nu stie inca Curriculum Vitae = CV. Asta in caz ca vi se va cere un Curriculum Vitae si nu stiti ce e ala. 😛

Cu scrisoarea de intentie nu va mai bateti capul, oricum nu puteti scrie decat balarii in ea iar angajatorii stiu si ei asta. In general se cer si aceste documente pentru a avea si oamenii de la resurse umane/recrutare de ce sa se amuze.

Succes ! :)>-

5 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.