Mobila Timisoara

Timisoara este un oras destul de mare, oras cu pretentii, un loc in care ai impresia ca poti gasi orice. In realitate situatia nu e tocmai roz, in urma cu ceva timp m-am apucat sa mobilez un apartament. Asta se intampla in urma cu aproape doi ani, in aceea perioada am luat la pas fiecare magazin de mobila, am colindat Timisoara in lung si lat. Am gasit ceva, insa mai toate a trebuit sa mi le imaginez eu cum vor arata. Adica nu am gasit o expozitie intr-un magazin de mobila care sa fie facuta pentru o incapere completa.

Toate erau alan-dala, canapele la canapele, dulap la dulap, sau toate la gramada. De curand in Centrul Comercial Alfa din Timisoara a deschis firma Staer un stand generos de unde poti alege versiuni complete de dormitor, sufragerie, biblioteca, etc. Am mai scris despre ei, imi plac foarte mult produsele lor. Insa in acest moment caut un cuier pentru un hol, vreau ceva deosebit. Adica as prefera ceva atipic, ceva interesant, nu vreau dulap, oglinda si agatatori, vreau ceva intre clasic si modern. Poate o combinatie intre fier forjat, ceva lemn si sticla, insa aerisit, nu incarcat.

Mobila la Staer arata asa :

Alte ,, expozitii ” de mobila :


Cautand un astfel de produs prin Timisoara mi-am dat seama ca stam foarte prost la capitolul mobila . Avem doua centre comerciale specializate Alfa si Kappa, unde in afara de Staer mai toti vanzatorii ofera mobilier in stilul depozitelor, de multe ori nu realizezi cum arata sau cum poate arata un corp de mobila. Nu stim sa prezentam, nu stim sa vindem, vanzatorii raspund cu da sau nu, sau in cel mai bun caz spun o ,, poezie’’ in care nici ei nu cred.

Sper ca prezenta brandului Staer pe piata timisoareana sa aduca un plus printre comercianti. Sunt singurii care intr-adevar stiu sa isi prezinte marfa, insa din pacate la magazinul Staer din Timisoara nu am gasit cuier.

7 comments

  1. este super Staer, chiar vreau sa-mi caut si eu dulap la ei, dar am noroc ca in Bucuresti au ditamai salonul, chestia e ca fusesem la cel unde erau inainte si s-au mutat….

  2. eu mi-am luat mobila pentru tot apartamentul de la franciza din ghencea din Bucuresti. Sunt super multumit si i-am recomandat si prietenilor.

  3. Veniti in Iasi sa cumparati mobila 😀 Aici stam foarte bine. Daca n-ar fi vreo 700 km distanta…Oricum, sunt marii producatori, apoi sunt micii producatori de mobila care vand la parterul blocurilor si multe firme care fac mobila la comanda.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.