zambesc.com RSS Feed

McDonald’s te premiaza, platesti dar nu primesti

Zilele trecute am facut un drum Timisoara-Cluj, cum e cale lunga. La Oradea a deviat un pic ca sa imi iau ceva la pachet pentru drum. M-am oprit la McDonald’s din zona Nufarul. Am comandat la pachet un meniu aripi + doi hamburgeri. Toate bune si frumoase, m-am urcat inapoi in ,, caruta” si din nou la drum. Evident in paralel degustam din ,,merindele” luate de la fratii nostri de peste ocean. Cand sa scot un hamburgher din ,, traista”..Ia-l de unde nu-i. Cu alte cuvinte McDonald’s a avut grija sa ma lase flamand.

Nu e vorba de cei 7-8 lei platiti ci de faptul ca eram la mama naibii, iar stomacul meu astepta cei doi hamburgeri. In fine, rabdare a ,, scris ” pe fata mea in ziua respectiva. Trebuia totusi sa ma ,, descarc”, astfel am postat pe pagina de facebook a celor de la McDonald’s. Mi-au solicitat sa discutam in privat, mi-au cerut bonul fiscal ca dovada. Iar ceva mai tarziu mi-au raspuns ca au dat mai departe….Mai departe cui ? La KFC ? Ma intreb ce s-ar intampla daca cineva ar fugi fara sa plateasca ? Ar da tot asa ,, mai departe ”… La Mos Craciun ? Sau discuta direct cu Donald, sau cu amandoi Donald, atat Trump cat si ratoiul..Probabil de aceea dureaza atat sa aud un simplu ,, ne cerem scuze ”.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*