zambesc.com RSS Feed

In Timisoara angajatii unor institutii si-au pierdut definitiv simtul olfactiv

Nu stiu daca e vorba de o molima, cert e ca unora nu le ,, functioneaza nasul”, decat intr-un singur sens. Pana la urma nu ar fi o problema, adica problema lor. Doar ca indivizii care au probleme cu mirosul, dau niste ,, verdicte ” pe aici prin Timisoara. Adica lor nu le miroase Timisoara a cauciuc, desi sunt momente cand mirosul ,, rupe ” nasul. Mirosul de cauciuc e cadou de la cosmelia Continental, marea firma izgonita de prin Germania si primita cu bratele deschise la Timisoara.

Ma intreb ?…Primarul, cei de la mediu si alte institutii…Chiar au toti nasul infundat ? Sau e vorba de vreo strategie de atragere a turistilor, ca doar si Cernobil si-a castigat notorietatea dupa probleme cu poluarea. Pai daca e asa, eu zic sa mai facem vreo 5-6 gropi de gunoi in jurul orasului. Ca si din acesta putem sa importam. Pare o gluma, dar Romania importa gunoi din Europa. Pretul undeva la 50 euro/tona. Cam atat incaseaza ultima ,,veriga” la ceea ce vine din Italia. Si e imprastiat in sud estul tarii.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*