Cand adultii sunt idioti

Ieri o gasca de idioti s-au dat in spectacol. Au smuls cu forta o fetita din sanul familiei. Mascatii si o procuroare a descins intr-o casa din Baia de Arama de unde au luat pe sus un copil. Aa, totul a fost legal, nu era familia ei, da probabil pe acte. Insa in realitate, era singura ei familie. Buna sau mai putin buna, era singura. Stirea e deja cunoscuta, ba mai mult au venit contra argumente la ceea ce s-a intamplat. Insa realitatea nu poate fi schimbata.

Modul in care s-a desfasurat ,, arestarea ” spune multe despre oficialitati si respectiv familia romana din America. Poti sa vii tu astazi cu povesti de genul…,, avem psiholog”, ,, este bine fetita”, cand ai acceptat sa o traumatizezi in halul acesta. Pana si animalele sunt tratate mai bine, evident nu in Romania.

Cel mai grav e faptul ca autoritatile nu recunosc nici acum ca s-a gresit. Ba mai mult institutia in cauza prezinta povestea ca fake news. Adica faptul ca o procuroare taraste un copil ca pe un animal e un fake news. Restul este irelevant, faptul ca s-a folosit forta in cazul unui copil de 8 ani spune tot. Cat priveste familia de peste mari si tari nu merita acest copil daca au acceptat asa ceva. Increderea copilului trebuie castigata, forta nu este o solutie.

3 comments

  1. E ceva fake news acolo. Nu sunt niste americani, sunt niste romani plecati in America, oamenii au avut niste cereri de adoptie in anii trecuti care nu s-au concretizat ­čÖé

  2. Atat timp cat nu locuiesc in Romania…sunt americani. Trauma e cu atat mai mare cu cat e vorba de o schimbare majora in viata copilului..o noua tara, o noua familie, la care se mai adauga cosmarul despartirii. Daca cineva avea un darm de logica, umanitate nu se proceda asa. Chiar si animalele care sunt mutate sunt tratate mai bine…ba chiar exista legi in acest sens in tari ca America.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.