zambesc.com RSS Feed

Miss baiatul de la tara

Probabil ati vazut si voi promo-ul sau poate chiar un episood daca nu toate din cele doua emisiuni difuzate de Prima tv, intitulate ,, Miss baiatul de la tara ” si respectiv ,, Miss fata de la tara”.
Nu stiu cat succes au avut aceste doua emisiuni, insa am fost placut impresionat sa aud ca acest format de emisiune nu este importat, ci a fost creat la noi. Mai mult chiar o televiziune americana a cumparat drepturile pentru a produce emisiune si in America.

Acest lucru nu poate decat sa confirme faptul ca avem potential. Probabil putina lume stie faptul ca filmul ,, Mihai Viteazul ” de Sergiu Nicolaescu este clasat pe locul III in lume ca cel mai bun film istoric, conform sondajului realizat de IMDB. Acest film este si material de studiu la Hollywood.
Bineinteles nu putem compara din niciun punct de vedere filmul cu emisiunea, insa amandoua aduc un plus in acest domeniu…..poate se mai trezesc si altii, inainte ca toate posturile sa transmita programe similare cu OTV.

, , , ,
8 Comentarii
 1. Buge :

  A zis pe data de 9 septembrie, 2011

  Nu stiam de filmul lui Nicolaeascu, dar recunosc ca ma simt oleaca mandra in dimineata asta…

  In ceea ce priveste emisiunea nu pot sa ma pronunt ca n-am vazut-o, dar oricum e bine ca se mai si exporta emisiuni…

 2. Marian :

  A zis pe data de 9 septembrie, 2011

  Miss baiatul?
  Suna cam … nu stiu-cum… :lol:

 3. bosoi :

  A zis pe data de 9 septembrie, 2011

  de fapt se scrie „Mi’s” (regionalism, gen eu sunt)

 4. Florin Andrei :

  A zis pe data de 9 septembrie, 2011

  E de fapt „mi-s baiatul de la tara” tongue

 5. Andra :

  A zis pe data de 9 septembrie, 2011

  E o emisiune pentru idioti, miss fata a fost mai frumoasa…dar acum cand vezi cocalarii aia..mori nu alta

 6. dePop :

  A zis pe data de 9 septembrie, 2011

  Andra : @

  Am vazut un episod si dimpotriva baietii imi pareau ok, muncitori, persoane simple de la tara, nu erau deloc cum spui…fiecare cu gusturile lui, insa in opinia mea cocalar e cu totul altceva.

 7. Laurentiu :

  A zis pe data de 9 septembrie, 2011

  De realizarea lui Sergiu Nicolaescu stiam, insa de aceasta ‘gluma proasta’ numita Miss fata de la tara chiar nu stiam si nici nu ma gandeam vreodata sa vindem o asemenea prostie…Asta probabil dovedeste ca nu numai la noi sunt oameni mediocrii care cred in asemenea scenarii de 2 lei.

 8. relansat :

  A zis pe data de 20 decembrie, 2011

  Eu m-am uitat la versiunea feminina. Sotia e cu Miss baiatul de la tara. Ne-am repartizat intr-un mod cat se poate de corect, imi place sa cred eu happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*