Miss baiatul de la tara

Probabil ati vazut si voi promo-ul sau poate chiar un episood daca nu toate din cele doua emisiuni difuzate de Prima tv, intitulate ,, Miss baiatul de la tara ” si respectiv ,, Miss fata de la tara”.
Nu stiu cat succes au avut aceste doua emisiuni, insa am fost placut impresionat sa aud ca acest format de emisiune nu este importat, ci a fost creat la noi. Mai mult chiar o televiziune americana a cumparat drepturile pentru a produce emisiune si in America.

Acest lucru nu poate decat sa confirme faptul ca avem potential. Probabil putina lume stie faptul ca filmul ,, Mihai Viteazul ” de Sergiu Nicolaescu este clasat pe locul III in lume ca cel mai bun film istoric, conform sondajului realizat de IMDB. Acest film este si material de studiu la Hollywood.
Bineinteles nu putem compara din niciun punct de vedere filmul cu emisiunea, insa amandoua aduc un plus in acest domeniu…..poate se mai trezesc si altii, inainte ca toate posturile sa transmita programe similare cu OTV.

8 comments

  1. Nu stiam de filmul lui Nicolaeascu, dar recunosc ca ma simt oleaca mandra in dimineata asta…

    In ceea ce priveste emisiunea nu pot sa ma pronunt ca n-am vazut-o, dar oricum e bine ca se mai si exporta emisiuni…

  2. Andra : @

    Am vazut un episod si dimpotriva baietii imi pareau ok, muncitori, persoane simple de la tara, nu erau deloc cum spui…fiecare cu gusturile lui, insa in opinia mea cocalar e cu totul altceva.

  3. De realizarea lui Sergiu Nicolaescu stiam, insa de aceasta ‘gluma proasta’ numita Miss fata de la tara chiar nu stiam si nici nu ma gandeam vreodata sa vindem o asemenea prostie…Asta probabil dovedeste ca nu numai la noi sunt oameni mediocrii care cred in asemenea scenarii de 2 lei.

  4. Eu m-am uitat la versiunea feminina. Sotia e cu Miss baiatul de la tara. Ne-am repartizat intr-un mod cat se poate de corect, imi place sa cred eu ­čÖé

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.