Transplant de cap

Suna a film de groaza, insa sunt specialisti care ne anunta ca este posibil. De fapt nu prea e vorba de transplant de cap ci de trup, pana la urma e greu de explicat, imaginat, dar hai sa vedem asa ceva in practica.

Las Fierbinti e bun, probabil cel mai bun

Serialele de televiziune roamanesti nu prea m-au facut curios pana acum, adica nu ne potriveam ca sa nu jignesc pe cineva. Dar Las Fierbinti a reusit sa imi capteze atentia, pana la urma povestea nu e una super lipicioasa pentru public.

Lipici pentru soareci

Nu stiu daca stiati, dar exista lipici pentru soareci, deci daca vezi un soricel a carui ureche, mustata e dezlipita dai un pic cu ,, lipiciul pentru soareci ” si se rezolva instant

Capo di tutti capi

Stiu ca suna a la mafia siciliana, dar pe mine ma duce cu gandul la un suc care ar fi natural, sau in cel mai bun caz la un film alb-negru. Povestioara mea nu are legatura nici cu una nici cu alta.

Antena 1 si filmul de duminica seara

Aseara m-am pus sa urmaresc un film pe Antena 1. Ca de obicei dupa cateva minute de film intra minute interminabile de publicitate, insa deja suntem obisnuiti, caliti asa se spune.

Persoana perfecta

Este extrem de complicat sa definesti cum este o persoana perfecta. Bineinteles ,in imaginatia fiecaruia persoana perfecta are cu totul alte calitati.

Miss baiatul de la tara

Probabil ati vazut si voi promo-ul sau poate chiar un episood daca nu toate din cele doua emisiuni difuzate de Prima tv, intitulate ,, Miss baiatul de la tara ” si respectiv ,, Miss fata de la tara”.

Pro tv-ul in criza ?

O fi Pro tv-ul in criza de idei sau bani ?…Doua zile la rand acelasi film in acelasi interval orar,….e ciudat. E ok sa dai un film in reluare, dar nu in acelasi interval orar din ziua urmatoare.

Uauu

Este posibil ca in scurt timp sa avem  maimute care vorbesc, cel putin asta anunta cercetatorii britanici. Greu de crezut la prima vedere insa citind articolul mi-am dat seama ca de fapt este o lupta intre laboratoarele americane si cele britanice care sa isi asume meritul pentru acest lucru.

1000 Ways to Die (1000 de moduri de a muri)

1000 Ways to Die (in romana 1000 de moduri de a muri) este un serial (tip documentar as zice) in care sunt prezentate diverse moduri in care un om poate muri. 8-X Unele situatii sunt reale, altele sunt din diverse legende sau mituri.