Persoana perfecta

Este extrem de complicat sa definesti cum este o persoana perfecta. Bineinteles ,in imaginatia fiecaruia persoana perfecta are cu totul alte calitati. Cautand prin ,, portofoliul ” meu de ,,cunostinte” si nu numai, am gasit un personaj perfect.
Adica o persoana perfect adaptata la viata de zi cu zi, persoana nu este una imaginara cum probabil v-ati si gandit, ea exista insa, e mai mult un personaj…ca sa nu o mai lungesc, in opinia mea Kramer este persoana perfecta. Nu exista altcineva capabil sa treaca prin toate cele ale vietii cum o face acest celebru personaj. Probabil multi dintre voi sunteti dezamagiti, dar chiar si personajele din film nu sunt perfecte toate.

Uneori insa si Kramer poate avea ghinion :

6 comments

  1. Mie imi place de el, nu am vazut multe episode din Seinfield, dar mi-a placut rolul lui…este capabil sa treaca prin toate cu zambetul pe buze si asta este cel mai important…

  2. Este ok, insa nicidecum perfect. Genul ala de persoana nu cred ca exista, insa eu unul, o regasesc in persoanele dragi…pentru mine ei sunt persoanele perfecte.

  3. Putem invat de la Copii ce inseamna o persoana perfecta. In opinia lor o persoana perfecta este vesela, zambitoare si stie sa se „joace”.
    Putem sa ne jucam o viata-ntreaga si sa fim Liberi si „perfecti” sau putem sa ne inchidem in noi si sa pierdem esenta vietii.

    Nu uitati sa zambiti.

  4. Cine ar dori o persoana perfecta? Eu unul nu. Imi place ce am langa mine. Ma ciondanesc cand si cand, dar ne si impacam. Cat despre Seinfeld, Kramer e preferatul meu, George pe locul al doilea :))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.