Lacoste nu imbraca pe oricine

Celebrul criminal din Norvegia Anders Breivik a aparut in presa imbracat in hainele si mai celebrului producator vestimentar Lacoste. Acest lucru a deranjat atat de mult pe reprezentantii firmei Lacoste incat acestia au cerut printr-o scrisoare oficiala adresata politiei norvegiene ca inculpatul Anders Breivik sa nu mai apara imbracat in hainele lor.
Interesanta aceasta politica a firmei franceze, daca s-ar aplica la toate marcile de haine o astfel de politica, adica toti cei care au incalcat legea sa nu poata purta haine de firma, cred ca la noi in tara ar trebui dezbracate multe persoane.

7 comments

  1. Nu e neapărat analizat după haină doar că „unii” se consideră superiori dacă au haine „de firmă” pe ei. Așa e mentalitatea unora. De fapt, ei nu fac altceva decât reclamă la acele firme.

  2. Cred ca mai degraba vor sa faca ei pe ‘firma minune’ si sa dea un exemplu clientilor, insa daca e sa analizam acest aspect, ar trebuii sa renunte 3/4 dintre cei care poarta articolele lor 🙂

  3. De cand toti tiganii au inceput sa poarte Armani si Versace contrafacute mie unul mi-a scazut interesul la 0 fata de aceste firme.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.