zambesc.com RSS Feed

LOST, Sezonul 6

Cum stateam eu si imi vedeam de treaba, busc, mi-am amintit: in 2010 parca trebuia sa inceapa LOST, sezonul 6. Asa ca am cautat repede mai multe informatii.
Si am gasit raspunsul foarte rapid: pe 2 februarie va incepe noul sezon. Adica peste 2 zile. De abia astept. day dreaming

Eu consider LOST un serial foarte reusit.
Nu l-am vazut la „vremea lui”, vara trecuta m-am apucat sa il vizionez. Si m-a captivat din prima clipa. Ajunsesem sa nu mai dorm noptile din cauza ca mai vroiam sa vad „si inca un episod”. Sa vad ce se intampla.

Asa ca l-am terminat de vazut si am ajuns la sezonul 5 foarte repede. Dar curiozitatea a ramas in mintea mea. Dorinta de e afla ce o sa se mai intample, cum o sa se termine si care vor fi explicatiile pentru unele chestii.

Iar in curand, vor veni si raspunsurile. dancing

, , ,
10 Comentarii
 1. Laura :

  A zis pe data de 31 ianuarie, 2010

  Doamne ajută! Şi începe unde? Pe AXN?

 2. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 31 ianuarie, 2010

  ABC. big grin

 3. Laura :

  A zis pe data de 31 ianuarie, 2010

  Aham. Parcă nu am mai văzut de ceva timp ABC în grila de programe de la RCS-RDS.
  Mersiiiii.

 4. Petra :

  A zis pe data de 31 ianuarie, 2010

  Au ajuns deja la sezonul sase? Eu am vazut pana la patru si deja era suuuuper tras de par. Ar fi trebuit sa il opreasca, dar na foamea de bani.

 5. Cipryca :

  A zis pe data de 31 ianuarie, 2010

  Vara trecuta era pe Prima.. nush ce sezon.. sincer.. ca era am vazut prima oara un episod,din intamplare,apoi nu vroiam sa mai pierd nici un episod.. Are asa o oarecare structura de film psihologic,si ma atrage..
  Sincer.. sper sa fie si pe prima.. desi nu am auzit nimic.. straight face
  ABC nu cred ca prind.. crying

 6. RiviOnze :

  A zis pe data de 31 ianuarie, 2010

  lost e probabil cel mai tare. il urmaresc inca din sezonul 2 la zi!

 7. Sunt din ce in ce mai cautat pentru colaborari | Zambesc :

  A zis pe data de 3 februarie, 2010

  […] Scris de Andrei Dutu in data de 3 Februarie, 2010 Cum stateam eu linisit si ma uitam la LOST(lost.0600.hdtv.xvid-notv), hop un email: “Numele meu este Alina Barbu si as vrea sa va fac o propunere de colaborare, […]

 8. Cine se scoala de dimineata | Zambesc :

  A zis pe data de 3 februarie, 2010

  […] se scoala de dimineata Scris de Andrei Dutu in data de 3 Februarie, 2010 Se uita la LOST, sezonul 6. Lost, personal, Sezonul 6 […]

 9. Duminica, ultimul episod din LOST | Zambesc :

  A zis pe data de 20 mai, 2010

  […] ultimul episod din LOST Scris de Andrei Dutu in data de 20 Mai, 2010 Gata, se termina si sezonul 6, ultimul sezon al serialului LOST. Duminica, 23 mai, va fi difuzat si ultimul episod. De fapt […]

 10. andreea :

  A zis pe data de 1 iunie, 2010

  Superb! am vazut asta seara 5 episoade doar pt ca nu mai aveam rabdare sa-i vad finalul!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*