Monitorizeaza uptime-ul blogului. Doar daca esti maniac

Am vazut ca sunt ceva persoane care sunt foarte disperate sa isi monitorizeze uptime-ul blogului. Testeaza diverse servicii, cat mai complexe. Sa vada ei, daca blogul e online non-stop sau doar 99,999987% din timp.

Cat de maniac sa fii pentru asta? 😕

Si am eu asa o banuiala, ca daca se intampla sa fie blogul indisponibil pentru o secunda, imediat se apuca de telefoane si mailuri catre firma de hosting.

7 comments

  1. Sunt maniac ! Nu, am dat si eu un telefon la firma de hosting cand a picat serverul pentru cateva ore bune. Pana la urma pierd vizitatori din putinii pe care ii am. In rest ii terorizez cu Support Tickets :))
    Dar vreun program ai pentru maniaci, care sa monitorizeze blogul ?:)

  2. Florin, eu nu folosesc nici un program de monitorizare a uptime-ului. Si nici nu m-a interesat vreodata acest subiect asa ca nu prea stiu ce sa iti recomand. 🙂

  3. Multumesc dar nu trebuie sa imi recomanzi mie 🙂 Eram curios daca exista asa ceva, ma rog, in varianta software for all.

  4. De monitorizarea blogului pt uptime nu am mai auzit :)) Dar am auzit disperati de trafic, care intra din 5 in 5 minute sa vada cati vizitatori mai are… :))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.