S-a terminat si LOST

Din punctul meu de vedere, sfarsitul a lasat de dorit. De fapt, ultimul sezon a cam lasat de dorit. Pentru ca nu a reusit sa ridice la nivelul celorlalte sezoane. Prea multe explicatii trantite caolo doar ca sa aibe niste explicatii. In fine. Asta e. Asa au ales sa il termine, nu prea am ce face mai mult.

Duminica, ultimul episod din LOST

Gata, se termina si sezonul 6, ultimul sezon al serialului LOST. Duminica, 23 mai, va fi difuzat si ultimul episod. De fapt ultimele doua episoade. Sau ultimul episod care tine cat doua episoade normale. In fine, ati prins ideea. Au nevoie de un episod mai lung sa explice diverse chestii.

Cine se scoala de dimineata

Se uita la LOST, sezonul 6. 🙂

LOST, Sezonul 6

Cum stateam eu si imi vedeam de treaba, busc, mi-am amintit: in 2010 parca trebuia sa inceapa LOST, sezonul 6. Asa ca am cautat repede mai multe informatii. Si am gasit raspunsul foarte rapid: pe 2 februarie va incepe noul sezon. Adica peste 2 zile. De abia astept. 8->

Acum stiu de unde il cunosteam pe Ben

Cand am inceput sa vizionez LOST si l-am descoperit pe Ben (Benjamin Linus), imi parea cunoscut actorul. Dar nu stiam de unde. Si pana se caut pe internet, am uitat de el. Azi, cand cautam o melodie, am aflat si unde il mai vazusem. In Saw. Unde il interpreta pe Zep.

LOST, sezonul 5

Dupa ce am vazut primele 4 sezoane din LOST, in 2 (sau 3) zile am terminat de vizionat si sezonul 5.

LOST, mai mult decat ma asteptam

Da, e vorba despre celebrul serial: Lost. Nu stiu excat cand a aparut „pe piata”, insa eu nu il vazusem. Doar cateva secvente si avea asa in mare o idee despre ce e vorba: supravietuitorii unui accident aviatic raman izolati pe o insula. Si asteapta salvarea.