zambesc.com RSS Feed

LOST, mai mult decat ma asteptam

Da, e vorba despre celebrul serial: Lost. Nu stiu excat cand a aparut „pe piata”, insa eu nu il vazusem. Doar cateva secvente si avea asa in mare o idee despre ce e vorba: supravietuitorii unui accident aviatic raman izolati pe o insula. Si asteapta salvarea.

Recent insa am trecut la vizionarea filmului. Intr-un program maraton de vizionare. Adica intr-o saptamana am vazut de la Seria 1 la Seria 4. hypnotized Hai sa zic, poate o saptamana jumatatea. Nu mai stiu excat.
Insa a fost mult mai mult decat ma asteptam.

Are o poveste foarte interesanta, rasturnari de situatie din plin, mult mister, aventura, suspans, umor si o derulare foarte interesanta. Are chiar si momente emotionante sau scene de amor.

De maine trec la Seria 5. smug

, , ,
6 Comentarii
 1. dan :

  A zis pe data de 30 mai, 2009

  Eu am inceput sa-l vizionez acum vreo doua luni si dupa prima jumatate a seriei 2… n-am mai putut. Foarte interesante primele episoade, poate chiar prima serie insa, apoi, mie mi s-a parut ca, pur si simplu, nu se mai intampla absolut nimic sa ma tina in fata monitorului. Din punctul meu de vedere, LOST ar fi fost un mult mai bun film artistic, de lung metraj happy

 2. AlexG :

  A zis pe data de 30 mai, 2009

  Nici eu nu am rezistat mai mult de un sezon .Daca vrei sa vezi un serial interesant iti recomand Battlestar Galactica.La prima vedere pare un simplu sf dar este mult mai complex si mai bine facut decat multe alte seriale.

 3. biletel :

  A zis pe data de 30 mai, 2009

  asa mai vii de acasa!

 4. Andrei :

  A zis pe data de 3 iunie, 2009

  Vreau si eu seriile din Lost: il urmaresc cand pe Prima cand pe AXN dar nu mai inteleg nimic.

 5. LOST, sezonul 5 | Zambesc :

  A zis pe data de 4 iunie, 2009

  […] sezonul 5 Scris de Andrei in data de 4 Iunie, 2009 Dupa ce am vazut primele 4 sezoane din LOST, in 2 (sau 3) zile am terminat de vizionat si sezonul […]

 6. Acum stiu de unde il cunosteam pe Ben | Zambesc :

  A zis pe data de 6 iulie, 2009

  […] de unde il cunosteam pe Ben Scris de Andrei in data de 6 Iulie, 2009 Cand am inceput sa vizionez LOST si l-am descoperit pe Ben (Benjamin Linus), imi parea cunoscut actorul. Dar nu stiam de unde. Si […]


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*