LOST, mai mult decat ma asteptam

Da, e vorba despre celebrul serial: Lost. Nu stiu excat cand a aparut „pe piata”, insa eu nu il vazusem. Doar cateva secvente si avea asa in mare o idee despre ce e vorba: supravietuitorii unui accident aviatic raman izolati pe o insula. Si asteapta salvarea.

Recent insa am trecut la vizionarea filmului. Intr-un program maraton de vizionare. Adica intr-o saptamana am vazut de la Seria 1 la Seria 4. @-) Hai sa zic, poate o saptamana jumatatea. Nu mai stiu excat.
Insa a fost mult mai mult decat ma asteptam.

Are o poveste foarte interesanta, rasturnari de situatie din plin, mult mister, aventura, suspans, umor si o derulare foarte interesanta. Are chiar si momente emotionante sau scene de amor.

De maine trec la Seria 5. :>

6 comments

  1. Eu am inceput sa-l vizionez acum vreo doua luni si dupa prima jumatate a seriei 2… n-am mai putut. Foarte interesante primele episoade, poate chiar prima serie insa, apoi, mie mi s-a parut ca, pur si simplu, nu se mai intampla absolut nimic sa ma tina in fata monitorului. Din punctul meu de vedere, LOST ar fi fost un mult mai bun film artistic, de lung metraj ­čÖé

  2. Nici eu nu am rezistat mai mult de un sezon .Daca vrei sa vezi un serial interesant iti recomand Battlestar Galactica.La prima vedere pare un simplu sf dar este mult mai complex si mai bine facut decat multe alte seriale.

  3. Vreau si eu seriile din Lost: il urmaresc cand pe Prima cand pe AXN dar nu mai inteleg nimic.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.