zambesc.com RSS Feed

La Timisoara e cel mai rapid internet din lume

Timisoara are cel mai rapid internet din lume, si nu este vorba de rapiditatea cu care primim factura de internet, sau rapiditatea in ceea ce priveste deconectarea daca nu am achitat factura. La Timisoara avem cel mai rapid internet din lume, adica circulam pe net ca pe autostrada happy. Am depasit tot ce misca si am iesit in frunte, Da, stiu, suna ca o reclama mai veche la guma de mestecat: ,, turbo iese in frunte”. Macar cu atat sa ne laudam si noi. Dar iata topul :

1. Timisoara 99,13 Mbps
2. Bucuresti 81,86 Mbps
3. Hong Kong 77,24 Mbps

Acesta e topul oraselor, restul nu mai conteaza, avem si noi un motiv de bucurie. Stiu multi politicieni care si-ar asuma meritul in secunda doi, desi habar nu au despre ce este vorba. Nu pot decat sa il anunt pe dl. Robu, primarul de la Timisoara cu nu de la palmierii plantati prin oras ni se trage.

Tarile cu cel mai rapid internet:

1. Hong Kong 71,80 Mbps
2. Singapore 58,71 Mbps
3. Romania 55,71 Mbps

Nici cand vine vorba de topul tarilor cu cel mai rapid internet din lume nu imi este rusine, ba dimpotriva. Locul trei in lume si locul intai in Europa inseamna ceva, chiar daca pentru multi acest top pare ceva banal si prea putin util.

, , ,
2 Comentarii
  1. Yamasha :

    A zis pe data de 29 ianuarie, 2014

    de cand cu ridicare stafetei de rds si upc sigur vom fi si mai sus in topul acela!!

  2. Johnny :

    A zis pe data de 31 ianuarie, 2014

    Suntem si noi primi la ceva big grin. Pai la ce oferte sunt acum, mi se pare normal sa fim aici.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*