La Timisoara e cel mai rapid internet din lume

Timisoara are cel mai rapid internet din lume, si nu este vorba de rapiditatea cu care primim factura de internet, sau rapiditatea in ceea ce priveste deconectarea daca nu am achitat factura. La Timisoara avem cel mai rapid internet din lume, adica circulam pe net ca pe autostrada :). Am depasit tot ce misca si am iesit in frunte, Da, stiu, suna ca o reclama mai veche la guma de mestecat: ,, turbo iese in frunte”. Macar cu atat sa ne laudam si noi. Dar iata topul :

1. Timisoara 99,13 Mbps
2. Bucuresti 81,86 Mbps
3. Hong Kong 77,24 Mbps

Acesta e topul oraselor, restul nu mai conteaza, avem si noi un motiv de bucurie. Stiu multi politicieni care si-ar asuma meritul in secunda doi, desi habar nu au despre ce este vorba. Nu pot decat sa il anunt pe dl. Robu, primarul de la Timisoara cu nu de la palmierii plantati prin oras ni se trage.

Tarile cu cel mai rapid internet:

1. Hong Kong 71,80 Mbps
2. Singapore 58,71 Mbps
3. Romania 55,71 Mbps

Nici cand vine vorba de topul tarilor cu cel mai rapid internet din lume nu imi este rusine, ba dimpotriva. Locul trei in lume si locul intai in Europa inseamna ceva, chiar daca pentru multi acest top pare ceva banal si prea putin util.

2 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.