zambesc.com RSS Feed

La OMV mancarea este oribila

Nu obisnuiesc sa mananc prin benzinarii, dar astazi nu am avut incotro. M-am oprit intr-un OMV de pe autostrada Constanta – Bucuresti, locatie ok, toaleta curata. Am comandat o ceafa, cartofi prajiti si o cafea, comanda fiind preluata imediat de o domnita cu o sapca in cap pe care scria VIVA, nicio legatura intre VIVA din OMV si canalul de muzica cu acest nume. VIVA este denumirea baruletului din incinta OMV.

Mancarea vine repede, speram sa scriu un articol pe blog, insa au fost rapizi astfel incat am lasat blogul pe mai tarziu. Insa mare dezamagire, cu tot cu foamea mea ceafa lor de porc nu se lasa mestecata si respectiv inghitita.

Dupa miros carnea era de porc, insa sigur nu era ceafa. Cu o textura cauciucata si foarte atoasa ma ducea gandul ca servesc o ceafa de dinozaur. Dar cum spuneam dupa miros sigur a fost porc, dar nu si ceafa de porc, mai degraba din bocanci de porc. Deci in astfel de deplasari cand nu cunosti locatiile unde poti manca bine, tot mai ,, sanatos ‘’ e sa mancam la McDonalds.

, , , ,
12 Comentarii
 1. Cristina :

  A zis pe data de 9 februarie, 2013

  Din pacate, tot la OMV s-a intamplat, doar ca eram pe drumul Buzau-Bacau-Oituz-Sf.Gheorghe. Pleci la drum, nevoie mare, conduci de nebun, te iei cu gandurile tale si intre telefoane, timp trecut si ganduri, trebuie sa si mananci.
  Doar ca, nu am avut ragaz sa ma asez la masa.Am luat un fel de placinta (textura de croisant) umpluta cu ciocolata si cafea. Cafeaua mai mlt apa(si s-a intamplat si la Bucuresti) iar ciocolata cu un gust ciudat.
  Asa ca, happy, la Bacau am fost la Mac!

 2. Razwy :

  A zis pe data de 9 februarie, 2013

  Era ultima lupta de supravietuire a purcelului. Nu se lasa inghitit. happy)

 3. dePop :

  A zis pe data de 9 februarie, 2013

  Cristina @

  Asta inseamna ca nu e vorba de o intamplare, ci o ,, calitate ‘’ generala a produselor de la OMV

  Razwy @

  Daca era purcel se topea in gura…happy mai degraba era un gratar din calul lu’ Stefan Cel Mare. Daca puneam carnea in apa facea ,, pluta’’.

 4. Ionut :

  A zis pe data de 10 februarie, 2013

  Faza e ca la MC sau orice alt fast food cu ceva renume, esti sigur ca mancarea are acelasi gust in orice locatie. Eu am baut cel mai scump si mai prost ceai la un Petrom..a costat 18 lei paharul si e mult spus ca l-am baut, am apucat doar sa-l gust.

 5. dann :

  A zis pe data de 10 februarie, 2013

  Dupa ce am facut anul trecut o enterocolita de la mancarea cumparata de la benzinarie, nu mai merg decat sa alimentez masina.

 6. Andrei :

  A zis pe data de 11 februarie, 2013

  Pe langa faptul ca e oribila mai e si scumpa, un rahatel de salamior in doua felii de paine e vreo 7 sau 8 lei din cate stiu eu.

 7. Marian :

  A zis pe data de 11 februarie, 2013

  Nu poti sa zici ca ii chiar oribila happy de exemplu mie imi place foarte mult sandwich-ul viva fan happy

 8. dePop :

  A zis pe data de 11 februarie, 2013

  Marian @

  Ce am mancat eu a fost orbil, un fel de slap cu garnitura de cartofi prajiti.

 9. Marian :

  A zis pe data de 11 februarie, 2013

  Ma gandesc ca te referi la meniurile cu 12,99lei … nu stiu nu am incercat … dar am un prieten care mananca aproape zilnic acolo … la OMV pe Aradului happy

 10. dePop :

  A zis pe data de 11 februarie, 2013

  Pentru o ceafa de porc, cartofi si un cappuccino am platit 20 de lei fix. Acum nu stiu cat conteaza, dar OMV-ul cu pricina nu era in Timisoara ci pe autostrada Constanta – Bucuresti…o carne mai proasta nu am gustat in viata mea.

 11. Roxxy :

  A zis pe data de 14 februarie, 2013

  Sandwich-ul cu prosciuto crudo este chiar bun la VIVA! big grin

 12. Cutu :

  A zis pe data de 18 martie, 2013

  Intradevar oribila mancarea de la OMV


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*