La McDonald’s poti sa uzi si canapeaua, bucatarul nu se supara

Bucatarul sigur nu se va supara si asta pentru ca McDonald’s nu are bucatar…Totusi cei de la McDonald’s vin cu o noutate, puteti vizita bucataria unde se pregatesc semipreparatele..ca altfel nu pot sa le spun. Adica la McDonald’s se anunta ,, Zilele Portilor Deschise„, deci poti intra chiar si in bucatarie. E un pas mare, asta daca pun in balanta faptul ca in restaurantele lor de prin Bucuresti nu puteam merge la toaleta fara sa cumpar ceva.

Asta e, am prostul obicei sa merg la baie sa ma spal pe maini inainte de masa, si cum apa e rece trebe sa fac si pipi,..dar nu se poate. Numai daca mergi cu tava in brate, eu fiind singur prin Bucuresti, nu aveam pe cine sa las sa imi pazeasca tava cu chimicale.

Revenind la ,,Zilele Portilor Deschise” acestea se vor derula in perioada 5 -11 noiembrie, iar vizitele se fac intr-un anume interval orar si cu programare. Ce nu imi este clar.., cine naiba vrea sa intre in bucataria lor…., de ce sa te imputi cu miros de cartofi prajiti ?

Deci amanati tot, iesirea la munte, film, concert, club… si impreuna cu persoana iubita popositi in bucataria celor de la McDonald’s……..foarte romantic, poate fi locul ideal pentru o eventuala cerere in casatorie.

Mai urmeaza ,, Zilele Portilor Deschise” la morga, pompe funebre, canalizare, groapa de gunoi si multe alte institutii care prezinta un interes fantastic pentru publicul larg.

5 comments

  1. Eu vreau sa merg! Sper doar sa ma lase sa fac si foto sa imi conving prietenii sa nu mai manance de acolo! Oricum eu sunt vegetariana! 😀

  2. Umbla ei cu vrajeli, n-o sa iti arate niciodata ceea ce conteaza cu adevarat: alimentele modificate genetic.

  3. Nu au nimic de ascuns si nici ce sa arate de rau pentru ca totul vine ambalat si semipreparat!!! O sa vedeti curatenie excesiva si program strict!
    Ca mancarea nu este sanatoasa este una, dar cum se pregateste un hamburger sau cum arata produsele e chiar dragut de vazut, zic eu…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.