zambesc.com RSS Feed

Jocuri cu apa si foc, Smurd-ul si Politia

Probabil dupa titlul de mai sus va ganditi ca urmeaza sa scriu despre un film facut de Tarantino. Nici vorba, e o scurta prezentare a evenimentelor ce s-au petrecut in aceste zile in Timisoara. Evenimentele nu au legatura intre ele, singura legatura fiind locatia si faptul ca s-au consumat intr-o perioada relativ scurta.

Primul eveniment: jocuri cu apa si foc, este vorba de un incendiu din incinta complexului studentesc. Da si ce ? Veti spune, da nimic iesit din comun, un incendiu ca multe altele ce se intampla in tara si in lume. Doar ca incendiul din Timisoara a fost transformat in spectacol. A devenit o atractie pentru selfie-uri. Asistenta puhoi ca la moaste, nu sa ajute ci sa isi faca poze, parca a sosit Justin Bieber la Timisoara.

Al doilea eveniment este mai putin specataculos, un el si o ea s-au hotarat sa aibe o seara de vis. Adica dupa o perioada lunga de povesti si dragalasenii, jocuri si alte cele, fata s-a gandit sa deschida poarta, pardon picioarele. Adica si-a dat acordul pentru prima noapte de dragoste. Pana aici nimic specaculos, vorbim de o domnita de 24 de ani care s-a hotarat sa isi piarda virginitatea, lucru pe care l-a si facut. Doar ca s-a trezit ca ii curge un pic de sange si evident a dat alarma, a fost chemat Smurd-ul. Nu e o gluma s-a intamplat acum cateva zile in Timisoara, ce nu imi este mie in clar…Chiar asa de neinformata poate fi o domnita la 24 de ani despre orificiul proprietate personala. In fine sper doar sa nu fi ratat Smurd-ul un alt pacient care chiar avea nevoie de ajutor.

Al treilea eveniment s-a petrecut astazi, doamna Dana, pardon DNA a dat buzna in Politia din Timisoara. In sfarsit, e complicat sa gasesti un politist corupt, desi stiu eu o metoda de depistare a coruptilor din politie. Se numeste telefonul, practic suni la orice sectie de politie nu conteza cine raspune, sigur e un corupt. O gluma evident, dar pe de alta parte era nevoie si de vizita DNA pe la Politia Timisoara ca e prea mult praf pe acolo si nimeni nu da cu matura.

Asta ar fi in cateva cuvinte Timisoara ultimelor zile, merge facut un filme dupa toate astea happy.

, , ,
Un Comentariu
  1. ini :

    A zis pe data de 17 februarie, 2015

    Interesant articolul. Un adevarat scenariu vorba ta.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*