Jocuri cu apa si foc, Smurd-ul si Politia

Probabil dupa titlul de mai sus va ganditi ca urmeaza sa scriu despre un film facut de Tarantino. Nici vorba, e o scurta prezentare a evenimentelor ce s-au petrecut in aceste zile in Timisoara. Evenimentele nu au legatura intre ele, singura legatura fiind locatia si faptul ca s-au consumat intr-o perioada relativ scurta.

Primul eveniment: jocuri cu apa si foc, este vorba de un incendiu din incinta complexului studentesc. Da si ce ? Veti spune, da nimic iesit din comun, un incendiu ca multe altele ce se intampla in tara si in lume. Doar ca incendiul din Timisoara a fost transformat in spectacol. A devenit o atractie pentru selfie-uri. Asistenta puhoi ca la moaste, nu sa ajute ci sa isi faca poze, parca a sosit Justin Bieber la Timisoara.

Al doilea eveniment este mai putin specataculos, un el si o ea s-au hotarat sa aibe o seara de vis. Adica dupa o perioada lunga de povesti si dragalasenii, jocuri si alte cele, fata s-a gandit sa deschida poarta, pardon picioarele. Adica si-a dat acordul pentru prima noapte de dragoste. Pana aici nimic specaculos, vorbim de o domnita de 24 de ani care s-a hotarat sa isi piarda virginitatea, lucru pe care l-a si facut. Doar ca s-a trezit ca ii curge un pic de sange si evident a dat alarma, a fost chemat Smurd-ul. Nu e o gluma s-a intamplat acum cateva zile in Timisoara, ce nu imi este mie in clar…Chiar asa de neinformata poate fi o domnita la 24 de ani despre orificiul proprietate personala. In fine sper doar sa nu fi ratat Smurd-ul un alt pacient care chiar avea nevoie de ajutor.

Al treilea eveniment s-a petrecut astazi, doamna Dana, pardon DNA a dat buzna in Politia din Timisoara. In sfarsit, e complicat sa gasesti un politist corupt, desi stiu eu o metoda de depistare a coruptilor din politie. Se numeste telefonul, practic suni la orice sectie de politie nu conteza cine raspune, sigur e un corupt. O gluma evident, dar pe de alta parte era nevoie si de vizita DNA pe la Politia Timisoara ca e prea mult praf pe acolo si nimeni nu da cu matura.

Asta ar fi in cateva cuvinte Timisoara ultimelor zile, merge facut un filme dupa toate astea :).

One comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.