Iubita lui Cristiano Ronaldo are serial pe Netflix

Un reality show despre viaţa lui Georgina Rodriguez, influencer şi parteneră de viaţă a fotbalistului Cristiano Ronaldo, va fi lansat de Netflix pe 27 ianuarie, a informat marţi platforma de streaming citată de EFE.

„Soy Georgina” („I am Georgina”) va avea premiera mondială anul viitor şi promite să dezvăluie toate aspectele vieţii sale private, de la latura sa publică şi până la cea mai personală.

„Vom trăi alături de ea momente precum maternitatea, relaţia cu Cristiano Ronaldo, călătoriile şi petrecerile sale”, vom descoperi prieteniile sale adevărate şi dorinţele sale, alături de suişurile şi coborâşurile sale. Vom afla cine este cu adevărat Georgina Rodríguez”, notează platforma despre acest proiect produs de Komodo Studio.

Cu peste 28 de milioane de urmăritori pe Instagram, Georgina este model, mamă, influencer, femeie de afaceri, dansatoare şi partenera de viaţă a lui Cristiano Ronaldo.

„Pe 27 ianuarie vom putea vedea faţeta ei cea mai personală, un portret emoţionant şi adânc al femeii care se află în spatele coperţilor, pozelor şi articolelor de revistă”, a precizat platforma.

Într-un clip promoţional al programului, apare însăşi Georgina într-o rochie neagră, aşezată deasupra unor litere aurii care îi scriu numele.

„Mulţi îmi ştiu numele. Dar puţini ştiu cine sunt”, spune tânăra în vârstă de 27 de ani, care are o fiică cu Cristiano Ronaldo şi este însărcinată cu gemeni.

Un tricou al echipei naţionale de fotbal a Portugaliei cu semnătura vedetei Cristino Ronaldo va fi vândut la o licitaţie în favoarea victimelor erupţiei vulcanice din insula spaniolă La Palma, informează cotidianul L’Equipe.

„Nici măcar forţa vulcanului nu va putea învinge La Palma. Toată susţinerea mea frumoasei insule”, a scris vedeta lui Manchester United pe tricou”.

Vânzarea la licitaţie va avea loc pe 24 decembrie, iar banii strânşi vor fi trimişi autorităţilor din insulă, care vor repartiza donaţia.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.