Ingerii lu’ Robu sau Politia Locala Timisoara

Incetul cu incetul orasul Timisoara a devenit un loc in care poti fi ,, talharit ” cu acte in regula. Probabil ati auzit de firma Ingerii Galbeni care a inchiriat un spatiu din care si-au facut parcare privata. Parcare care te astepta ,, cu bratele deschise” , iar cand parcai , hat capsa pe roata si fara 700 de lei nu scapai. Insa firma Ingerii Galbeni e mic copil pe langa Politia Locala Timisoara. Probabil primarul Robu inspirat de Ingerii Galbeni s-a gandit ca metoda poate fi solutia perfecta pentru a-si finanta proiectele idioate. Ca doar Politia Locala este in ,, slujba ” cetateanului si implicit cea mai in masura sa jecmaneasca oamenii pe strada. Ca doar ei nu se pot implica in situatiile in care bolizii stau pe trotuar, dar in parcare pot da amenzi in voie ca nu e asa periculos.

parcare cu taxa interzisa

Cu alte cuvinte, in acest moment exista parcari prin Timisoara, trasate si semnalizate, ba chiar cu abonament/taxa, doar ca daca parchezi esti amendat. Evident Politia Locala sustine ca locatiile sunt semnalizate, doar ca semnul cu interzis este in capatul celalalt al strazii, adica undeva la 200 de metri dupa o curba. Tot cam pe acolo stau pititi si doi bravi comunitari care stau la ,, pescutit”. Sau mai degraba asteapta ca niste paianjeni, ca cineva sa cada in plasa. Iar muste sunt, adica soferi, ca doar parcheaza intr-o parcare amenajata si care exista din anii ’70..Si pana la urma de ce sa fie interzisa parcarea intr-o parcare ?

parcare timisoara

O astfel de locatie este undeva in spatele magazinului Bega. Acum cateva zile mai exact pe data de 24, nu exista niciun semn care sa indice ca parcarea este interzisa. Desi parazitii locali, pardon Politia Locala impartea de zor amenzi in zona. Astazi au aparut cateva indicatoare cu ,, interzis” care au fost puse alaturi de panourile care ne indica ca parcarea e cu plata. Care o fi indicatorul corect ? Probabil ca depinde pe cine intrebi 🙂 .

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.