zambesc.com RSS Feed

Dan Puric vinde lemne prin Timisoara

Dupa cum suna si titlul, la Timisoara puteti cumpara lemne de foc de la actorul, eseistul, regizorul Dan Puric. Poza de mai jos este dovada ca actorul s-a apucat de vandut lemne de foc, si dupa cum spune si anuntul, lemnele au transportul asigurat happy . Or fi lemne cu acte sau nu ? Habar nu am.

puric vinde lemne la Timisoara

Ceea ce insa stiu 100% este faptul ca sunt interzise afisele pe stalpi. Timisoara are locatii speciale pentru afisaj, cum de fapt au mai toate orasele civilizate. Sunt sigur ca nu domnul Puric si-a ,, pleznit ” afisele pe stalpi dupa ce le-a lins inainte. Dar pe de alta parte are si el responsabilitatea lui in situatia de fata.

Dincolo de a fi un exemplu pozitiv, mai e si problema unei confuzii, astazi unii il vor asocia cu vanzatorii de lemne. Maine cine stie ce club de noapte va veni cu fituica sub chipul actorului. Si poate, poate, unii din spectatori vor indrazni sa ii ceara si un dans din buric, pe langa programul obisnuit happy .

, , ,
Un Comentariu
  1. Mihai :

    A zis pe data de 27 decembrie, 2015

    Super buna !


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*