Deputatul Remus Cernea a dat in judecata Star Wars

Momente grele pentru ceea ce se voia cea mai de succes productie cinematografica din toate timpurile. Creatorii Star Wars au fost dati in judecata de catre deputatul Remus Cernea. Motivul, motivele sunt extrem de intemeiate. Un personaj important din Razboiul Stelelor l-a copiat 100% pe deputatul roman. Si nu e vorba doar de infatisare ci si de toate replicile spuse in film. Acuzatul este Chewbacca, se pare ca toate replicile rostite de acesta in Stars Wars : Trezirea Fortei ii apartin lu’ Remus Cernea si urmau sa fie folosite la urmatoarea campanie electorala. Ba mai mult Chewbacca nu s-ar fi multumit cu atat, i-a copiat si look-ul deputatului.

ciubaca razboiul stelelorremus cernea

Urmatorul episod din Razboiul Stelelor e posibil sa aibe si un roman in distributie, sau poate doi.

Ca urmare a scandalului privind drepturile de autor, cei de la Stars Wars i-au propus lui Remus Cernea un rol. Astfel e foarte posibil ca in urmatorul episod Chewbacca sa fie insusi Remus Cernea. Echipa Stars Wars s-a aratat incantata de-a avea un personaj natural care nu are nevoie sa ii fie schimbata infatisarea. Totusi Remus Cernea a fost conditionat sa isi schimbe obiceiul de-as impleti parul de sub brate.

Un alt roman urma sa joace in rolul celui care respira greu, este vorba de Preafericitul Daniel. Insa se pare ca pretentile acestuia nu au putut fi satisfacute de Star Wars. Preafericitul dorea sa ii fie livrat in termen de 10 zile cate un exemplar din toate modelele de nave spatiale care apar in film. Acesta ne-a explicat ca astfel ar fi putut sa observe mai bine bunurile bisericii pe care o pastoreste.

Desi aceasta cerere nu a fost acceptata, Preafericitul nu schimba planurile Catedralei Mantuirii Neamului, care este prevazuta cu garaje speciale pentru navele spatiale din Star Wars.

4 comments

  1. Hahaaha…ar fii ceva sa se intample asta:)). Oricum, bun film, l-am vazut sapt trecuta la cinema.

  2. Și uite-așa se dovedește irefutabil că unii oameni au strămoși extratereștri, că alții au fost răpiți și li s-a u făcut tratamente de creșterea blănii… 😀

  3. Remus Cernea a depus o plangere la Tribunalul Bucuresti impotriva lui George Becali pentru atac la persoana. Acesta ii cere latifundiarului despagubiri in valoare de 50.000 de euro, dupa ce l-ar fi insultat la mai multe emisiuni televizate in care deputatul a pus la indoiala caracterul stiintific al lucrarilor redactate in inchisoare de catre detinuti pentru a-si reduce din pedeapsa.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.