Record de poze la Timisoara

Ieri in centrul orasului Timisoara s-a stabilit un nou record in ce priveste numarul de poze. Nu e ceva oficial, insa sigur daca cineva ii numara pe cei care isi faceau poze ar fi fost doborat orice record. Motivul pentru care toti se pozau, ba chiar stateau la coada sa se pozeze nu era vreo mireasa, ci niste flori, muscate mai exact.

Festivalul florilor Timfloris a atras ca un magnet lumea in centru Timisoarei. Un eveniment bine venit, o ideee buna, sigur nu este a primarului. Altfel am fi avut Festivalul palmierului. Personal am fost usor dezamagit, tamtam-ul din media a fost mai pompos decat evenimentul in realitate. Desi a ploat si desi centru orasului era aglomerat, cei de la Horicultura SA nu s-au lasat pana nu si-au udat florile, probabil asta era directiva de la primarie. Ma intreb daca era soare, canicula, ce ar fi facut ? Probabil inundau centru Timisoarei ­čÖé .

In fine, una peste alta evenimentul a fost ok, cat priveste imagini de la eveniment, nu am nici una. Asta pentru ca am dorit ca macar o persoana participanta la tamtam, sa nu faca poze. Adica eu….:)

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.