Cum parcheaza o femeie daca nu sunt locuri de parcare ?

Uneori femeile pot fi mai neindemanatice cu volanul, dar se mai intampla sa fie doar pura rautate feminina si nimic altceva.

Ieri am ajuns in parcarea Iulius Mall Timisoara, ca de obicei parcarea super aglomerata. Nu aveai unde sa arunci un ac, solutia era ori stai la ,, panda”, adica urmaresti daca pleaca cineva, ori te duci in alta parte, in afara mall-ului sa parchezi. Cu alte cuvinte parchezi la un kilometru de mall. E o situatie deja obisnuita cu parcarea in zona.

Si totusi unii stateau cu masina pe doua locuri :

parcare femei Timisoara

Dupa cum se vede si in poza, ,,o jumatate de masina” este parcata extrem de ,, inteligent ” pe doua locuri. Dupa numar, este o masina de ,, vis ”. Acum nu inteleg daca cotetul cu pricina are legatura cu vreun vis, sau proprietarul/proprietara viseaza non-stop. Si probabil de aici si parcarea de vis facuta. Dupa ar fi sa analizam masina respectiva, pozitia masinii in parcare, as inclina sa cred ca vorbim de o proprietara. Nu am nimic cu soferitele, dar in ultimul timp constat ca cei mai rai soferi in trafic sunt de sex feminin. Din cinci masini care ma dubleaza la schimbarea de directie, trei masini au femei la volan, or fi ele mai grabite si merg pe o banda imaginara. Cei drept nu sunt singurele care fac asta, mai sunt si barbati de la care au invatat ,, meserie” ­čÖé .

Cat priveste parcarea pe doua locuri, este un lucru frecvent. De cele mai multe ori ma intreb cum de reusesc sa parcheze in halul asta. Pana la urma iti trebuie ,, stiinta” ca sa pui un cotet de masina pe doua locuri . Am impresia ca de fapt e lipsa de respect fata de ceilalti. Sunt persoane care nu se sinchisesc, desi realizeaza ca incomodeaza pe ceilalti. Cu alte cuvinte ii doare in cot de restul, ca doar ei si-au rezolvat problema.

5 comments

  1. Probabil avea ma╚Öina defecta, cine ╚Ötie ce handicap are ma╚Öina ­čÖé . ╚śoferi╚Ťa sigur nu are nimic, nimic, nici urma de neuron.

  2. Poate ca cel cu masina din dreapta avea portiera deschisa(in larg), iar ea nu s-a mai gandit ca ar trebui sa o inchida/ parcheze in regula. ­čÖé

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.