zambesc.com RSS Feed

Cum parcheaza o femeie daca nu sunt locuri de parcare ?

Uneori femeile pot fi mai neindemanatice cu volanul, dar se mai intampla sa fie doar pura rautate feminina si nimic altceva.

Ieri am ajuns in parcarea Iulius Mall Timisoara, ca de obicei parcarea super aglomerata. Nu aveai unde sa arunci un ac, solutia era ori stai la ,, panda”, adica urmaresti daca pleaca cineva, ori te duci in alta parte, in afara mall-ului sa parchezi. Cu alte cuvinte parchezi la un kilometru de mall. E o situatie deja obisnuita cu parcarea in zona.

Si totusi unii stateau cu masina pe doua locuri :

parcare femei Timisoara

Dupa cum se vede si in poza, ,,o jumatate de masina” este parcata extrem de ,, inteligent ” pe doua locuri. Dupa numar, este o masina de ,, vis ”. Acum nu inteleg daca cotetul cu pricina are legatura cu vreun vis, sau proprietarul/proprietara viseaza non-stop. Si probabil de aici si parcarea de vis facuta. Dupa ar fi sa analizam masina respectiva, pozitia masinii in parcare, as inclina sa cred ca vorbim de o proprietara. Nu am nimic cu soferitele, dar in ultimul timp constat ca cei mai rai soferi in trafic sunt de sex feminin. Din cinci masini care ma dubleaza la schimbarea de directie, trei masini au femei la volan, or fi ele mai grabite si merg pe o banda imaginara. Cei drept nu sunt singurele care fac asta, mai sunt si barbati de la care au invatat ,, meserie” happy .

Cat priveste parcarea pe doua locuri, este un lucru frecvent. De cele mai multe ori ma intreb cum de reusesc sa parcheze in halul asta. Pana la urma iti trebuie ,, stiinta” ca sa pui un cotet de masina pe doua locuri . Am impresia ca de fapt e lipsa de respect fata de ceilalti. Sunt persoane care nu se sinchisesc, desi realizeaza ca incomodeaza pe ceilalti. Cu alte cuvinte ii doare in cot de restul, ca doar ei si-au rezolvat problema.

, , , ,
5 Comentarii
 1. Mircea :

  A zis pe data de 22 mai, 2015

  Probabil avea mașina defecta, cine știe ce handicap are mașina happy . Șoferița sigur nu are nimic, nimic, nici urma de neuron.

 2. Marius :

  A zis pe data de 23 mai, 2015

  Poate ca cel cu masina din dreapta avea portiera deschisa(in larg), iar ea nu s-a mai gandit ca ar trebui sa o inchida/ parcheze in regula. happy

 3. dePop :

  A zis pe data de 23 mai, 2015

  Marius @

  Daca era asa parca mai la stanga.

 4. Ana :

  A zis pe data de 26 mai, 2015

  Cred ca a vrut sa pastreze un loc de parcare pentru pietena cu care se intalnea la mall…

 5. dePop :

  A zis pe data de 26 mai, 2015

  Ana @

  Da, da, prietena a venit cu ocazia si de aceea ii trebuia un loc de parcare happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*