zambesc.com RSS Feed

Incepe vanatoarea de vampiri in Romania

Nu e vorba de DNA sau de vreun ONG care a primit fonduri pentru starpirea vampirilor, ci unii straini vor sa vina in Romania pentru a vana vampiri. Un sud-african care isi dorea viza pentru a accede in spatiul european, a motivat ca doreste viza pentru a munci in Romania. Si nu e vorba de orice munca, va da tepe vampirilor. Chiar nu pot sa inteleg cum poate fi omul atat de prost sa vii in capitala tepelor sa dai tepe e prea de tot. Adica nu ai nicio sansa de reusita.

Chiar daca te avantajeaza culoarea, tot nu faci nimic, pai il faceau ai nostri din aeroport, nu ar fi reusit nici sa se cazeze. Om inconstient, dar totusi ma intreb de ce sa vina un sud-african in Romania ? Probabil a auzit ca aici femeile sunt pe toate coclaurile si ca le plac negrii cocosati. Ca de vampiri nu poate fi vorba, turistul nostru nu a fost informat corect…Pe langa culoare si cocoasa e nevoie si de multe carduri pline, altfel femeile nu se lipesc.

Deci draga domnule sud-african mergi oriunde dar nu in Romania, aici e doar caini, fara covrigi in coada. Iar de munca, si atunci cand e nu e pe bani, decat daca faci politica. In politica nu e acces asa usor, acolo doar vampirii au acess, nu vanatorii de vampiri.

, ,
4 Comentarii
 1. Yamasha :

  A zis pe data de 14 iulie, 2013

  cata rautate. poate crede ca dracula inca mai exista!

 2. dePop :

  A zis pe data de 14 iulie, 2013

  Nu as spune rautate..mai glumesc si ei cu oficialitatile

 3. Anonim :

  A zis pe data de 17 iulie, 2013

  Era si momentul! Apropo, Castelul lui Dracula se afla vizavi de Piata Constitutiei, in cazul in care nu apare pe hartile turistice.

 4. Ionut :

  A zis pe data de 17 iulie, 2013

  Mai bine s-ar reprofila si s-ar apuca de vanat politicieni, ar fi si platit pe masura!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*