Incepe vanatoarea de vampiri in Romania

Nu e vorba de DNA sau de vreun ONG care a primit fonduri pentru starpirea vampirilor, ci unii straini vor sa vina in Romania pentru a vana vampiri. Un sud-african care isi dorea viza pentru a accede in spatiul european, a motivat ca doreste viza pentru a munci in Romania.

Raspunsurile la intrebarile din Vanatoarea de vampiri

Daca sunteti inscrisi in Vanatoarea de vampiri poate ca ati descoperit pe acolo cateva intrebari. La care, daca raspundeti corect, puteti castiga cativa usturoi in plus. 🙂 Intrebarile sunt destul de simple, dar daca nu sunteti sigur de vreuna aveti mai jos toate raspunsurile corecte.

Vanatoarea de vampiri

M-am inscris si eu in concursul Vanatoare De Vampiri. Culeg usturoi, colectionez insigne, raspund la intrebari, ma antrenez pentru lupta.

Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant

Am fost sa il vad. Si mi-a placut. E un film cu vampiri, dar putin mai altfel. Pentru ca nu e genul ala de filme cu vampiri horror. Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant, este o comedie. O fantezie. Un film interesant.

Twilight, cu vampiri dar altfel

Twilight e un film cu vampiri. Insa un film ce iese din tiparul filmelor cu vampiri. Pentru ca nu se pune accent aproape deloc pe latura horror. Nu o sa vedeti prea mult sange, tipete sau alte grozavii. Sentimentele si emotiile sunt cele care conteaza. De fapt tot filmul are la baza o idee foarte simpla: cand e vorba de dragoste trebuie sa risti, trebuie sa te lasi purtat(a) de…