In Timisoara unii pupa stalpii

Astazi am vazut cum cineva a pupat un stalp, era unul oarecare din acela cu cabluri electrice. Deci nu era vorba de vreun stalp al bisericii care face minuni, iar dupa pupat se dau sarmale nici vorba de asa ceva, deci era un stalp normal.

accident brancoveanu

Ideea e ca cine l-a ,, pupat” a fost foarte comod, adica nu s-a dat din masina jos, astfel a ,, pupat” stalpul in mers cu tot cu masina.

Evident pe post de buze a fost bara masinii care nici mai mult nici mai putin a rupt stalpul din loc. Si asta pe o strada destul de circulata din Timisoara si dupa cativa zeci de metri de semafor. Evenimentul s-a intamplat pe strada Brancoveanu din Timisoara, iar personajul principal in aceasta acrobatie se pare ca a fost o domnita.

stalp rupt brancoveanu

Nu ca ar conta sexul cand vine vorba de accidente, insa in ultimul timp mai toate masinile care imi taie calea, dubleaza sunt conduse de femei.

Probabil sunt mai grabite decat barbatii, iar unele dintre ele au impresia ca daca sunt la dieta implicit si masina devine mai subtirica si se pot deplasa chiar pe trotuar…..altfel nu imi explic de ce sa urci pe trotuar dupa stalp.

7 comments

  1. Ca sa ajung la stalp trebuie sa treaca de bordura sa urce, etc, in poza nu prea se vede…..deci trebuie multa viteza.

  2. „Domnita” era si sub influenta alcoolului/altor substante? Pentru ca nu imi imaginez ca cineva poate sa faca asa ceva treaz

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.