zambesc.com RSS Feed

Angajatii Timpark Timisoara sunt daltonisti ?

Astazi am fost amendat de catre Timpark, motivul fiind ca am parcat in fata firmei unde lucrez fara sa platesc. Ok, am gresit asta e, dar baietii de la Timpark mi-au schimbat culoarea la masina. Ori au probleme cu deosebirea culorilor, ori au lipsit de la gradi cand educatoarea a vorbit despre culori. Masina pe care o conduc este albastru metalizat, un albastru deschis, dar cei de la Timpark au alta parere, ei au notat in procesul verbal ca masina mea este gri.

Daca eram undeva prin Europa probabil procesul verbal ar fi fost nul, la noi sunt sigur ca nu este asa. Nici nu am aceasta pretentie, doar ca mi se pare foarte hilar sa nu deosebesti culorile. Am nepotei de 4 ani care fac aceasta diferenta.

,
2 Comentarii
  1. Zil :

    A zis pe data de 19 noiembrie, 2013

    Poate avea omul o problema de vedere, adica sa nu vada corect culorile.

  2. dePop :

    A zis pe data de 19 noiembrie, 2013

    Sa isi caute alt job, unul la care nu conteaza culorile.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*