In curand vom avea masini zburatoare – Unii romani se opun

Se pare ca in viitorul apropiat va intra in productie de serie prima masina zburatoare. Se anunta preturi pentru toate buzunarele, cu alte cuvinte vom putea calatorii fara probleme si prin Romanaia. Ca deh.. aer avem. Sau poate avem pentru moment, nu m-ar mira sa trebuiasca pe viitor sa mergem aplecati pentru ca tot ceea ce este mai sus de 1,5 metri de sol a fost concesionat de niste baieti destepti :).

Masina zburatoare

Pal-V compania olandeza a lansat de ceva timp prima masina zburatoare care se vrea in viitor una de serie. Momentan pretul e piperat, dar olandezii promit sa faca masini zburatoare pentru tot omul care are un job. Adica si pentru o mica parte din romani. Nu toata lumea este de acord cu aceste masini, chiar la noi in tara se anunta manifestatii de strada impotriva masinilor zburatoare.

Unii romanii nu vor masini zburatoare

Sustinatorii PSD sunt impotriva masinilor zburatoare, nici nu vor sa auda si ameninta cu proteste de strada. Ba chiar mai mult acestia au facut o lista cu motivele care ii nemultumesc :

– Masina zburatoare nu se poate conduce fara permis
– Masina zburatoare nu se poate alimenta in aer de la flacon, atunci cand ramai fara combustibil.
– Din masina zburatoare nu poti agata pe nimeni de pe centura
– Nu poti lua pe nimeni la ocazie

Acestea sunt doar cateva motive, lista e una foarte lunga :).

Dincolo de toate, povestea cu masina zburatoare e una reala. Sper doar ca actualul guvern sa nu astepte masina zburatoare si sa lase soselele unde sunt. Nu de alta, dar vom circula cu buldozere si tractoare prin Romania.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.