Ghita pozitiv si Ghita negativ

Romania detine o cantitate apreciabila de indivizi ,, marca” Ghita. Doar ca nu toti au reusit sa devina un brand de succes. Totusi unii au avut noroc cu carul, iar altii s-au desteptat dupa ce au rasfoit un car de ,,almanahe” marca PSD si s-au transformat instant in baieti destepti. Ciobanul Ghita este unul dintre cei norocosi, adica unul dintre cei care a incalecat pe o sa si ne-a spus povestea asa si aceasta de la coada oii. Iar cum povestea/reclama a avut succes, Ghita a devenit vedeta peste noapte.

Si odata cu toate aceste calitaturi, a venit si ,, forta”. Ciobanul Ghita a devenit un fel de jedi printre ai sai, astfel ca in urma cu cateva zile s-a prezentat la DNA pentru a face o plangere in privinta unor nereguli constatate la distribuirea banilor din Fondurile Europene. Pana la urma stirea despre actiunea lu’ Ghita ciobanul este singura din ultima perioada, care contine in titlu un ,, Ghita” si nu imi provoaca sila, scarba, lehamite.

Va salva ciobanul Ghita, numele/prenumele Ghita ?

De cele mai multe ori ajungem sa asociem un nume/prenume al unui personaj cu caracterul acestuia. Si implicit sa ajungem sa nu il suportam sau dimpotriva sa il indragim, in functie si de carcaterul ,, vedetei”. Daca ar fi sa facem un test printre populatia Romaniei sunt sigur ca numele/prenumele de Ghita ar primi cateva injuraturi. Cu alte cuvinte Ghita cel negativ a facut praf si pulbere mai pe toti Ghita ai Romaniei. Dar cine stie poate Vodafon sau Coca Cola vor investi in personajul Ghita ciobanul ca sa uitam si noi de celalat Ghita. Altfel riscam ca peste cativa zeci de ani sa nu mai avem niciun Ghita made in Romania.

One comment

  1. Sunt foarte multi de Ghita si foarte multi DOREI. Nu cred ca vreunul va reusi sa-si spele numele cu exceptia ciobanasului nostru

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.