zambesc.com RSS Feed

Fuck you Romania

A trecut ziua Romaniei asa ca pot spune linistit: Fuck you Romania ! De ce pot spune ?Pentru ca bataie de joc mai mare decat la alegerile ce tocmai s-au terminat nu am vazut.

Voturi cumparate cu diverse cadouri si promisuni. In unele cazuri (chiar foarte multe) voturi cumparate la propriu, cu bani.
Alegeri mai penibile ca la noi nu cred ca mai exista pe undeva prin lumea asta:
– Virgil Pop, a fost votat parlamentar cu toate ca se afla in arestul politiei. I-a fost chiar permis sa mearga pentru a-si ridica mandatul de parlamentar
– Gheorghe Firczak, ales deputat cu un singur vot. Adica omu a mers la votare, s-a autovotat si gata. A iesit deputat.
– Koto Jozsef a primit mai multe voturi: 34. Insa tot a castigat. A castigat un mandat pentru Africa si Asia. Si de fapt el nici nu prea vrea sa fie deputat, a fost trecut pe liste asa…de umplutura. Insa a castigat. Fara voia lui.

Asa ca…
Fuck you Romania

P.S. : La concursul meu nu se castiga doar cu un vot, iar „alegerile” vor fi corecte. big grin

, , , ,
Un Comentariu
  1. Grim_Cris :

    A zis pe data de 7 decembrie, 2008

    Puteai spune Fuck You Romania chiar daca nu se termina cu ziua României. Dar probabil mai ai putin respect pentru tara tongue


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*