Alegerile au fost fraudate

Indiferent cineva va castiga pana la urma, cel care va pierde va declara: „Alegerile au fost fraudate !!!„. Garantat. 😀

Fuck you Romania

A trecut ziua Romaniei asa ca pot spune linistit: Fuck you Romania ! De ce pot spune ?Pentru ca bataie de joc mai mare decat la alegerile ce tocmai s-au terminat nu am vazut.

Rezultate partiale pentru Moreni

Tocmai au fost publicate primele rezultate partiale pentru alegerile din judetul Dambovita. In Moreni situatia sta cam in modul urmator:

Cadouri de la PDL

Daca la alegerile locale nu am primit decat o galeata, de data asta am primit cadouri consistente.

A vota sau a nu vota ?

A vota sau a nu vota ? :-/ asta este intrebarea… Ma uitam acum la un filmulet si aproape ca am fost emotionat de ideile exprimate. Idei foarte corecte si care ar avea logica intr-o tara normala. Insa la noi, oricat se incearca o shimbare, fie ca mergem sa votam, fie ca nu mergem … tot dracu ala e. Pentru ca asa a devenit poporul roman: hot, lenes si aproape…

Si o galeata e buna

Dupa prima runda de pomana electorala azi am primit „cadou” si o galeata. De la PDL. E mare si portocalie : Dar bineinteles ca nu o sa votez cu PDL-ul. >:)

Pomana electorala

Cum probabil nu e o chestie standard si lumea e curioasa sa va spun ce am primit eu drept pomana electorala pana acum: PSD: o sticla de ulei, o punga de zahar, o punga de faina, o punga de orez, o rulada PDL: un pui, o sticla de ulei, o punga de zahar, un cozonac, un iepuras de ciocolata, o cutie de bere Astept „cadouri” si de la celelate partide. 😀