Frigiderul, probabil una din cele mai mari inventii

Nu stiu care e reomandarea cand vine vorba de temperatura optima a unei bauturi, dar eu bauturile le servesc doar reci, obligatoriu de la frigider. Si aceasta indiferent de anotimp, chiar daca sunt -15 grade, tot de la rece servesc. La bauturi includ tot, adica si apa cea de toate zilele. Probabil daca nu ar fi existat frigiderul as fi locuit exclusiv undeva la munte, sau la unul din cei doi poli ai Pamantului. Unii la un moment imi spuneau ca ar fi si o explicatie stiintifica, carenta in nu stiu ce vitamine, minerale. Adica, mergi la medic, analize, medicamente, tratamente… In fine putin important pentru mine, cert este ca nu pot sa beau apa la temperatura camerei, decat daca e undeva la 5 grade sau mai jos. In consecinta pana la vara vreau sa imi instalez un figider pe masina.

Ce frigider de masina sa aleg ?

Nu ma intereseaza acele lazi frigo in care intra nu stiu cate doze de nu stiu ce zeama. As vrea un frigider functional, nu decorativ, un frigider auto ieftin sau mai degraba accesibil dar sa fie ceva din gama ok ca si spatiu. Cu alte cuvinte sa aibe un spatiu interior decent, dar nicio hardughie care sa ocupe jumatate din masina. Din ce am cautat pe piata, nu as spune ca sunt oferte din plin. Majoritatea sunt pentru rulote, microbuze si nu ceva special pentru o masina mica. In plus nu prea merge sa iei orice marca, este extrem de important sa tina frigiderul si atunci cand masina sta. Sunt unele care sunt mai mult lazi frigo care doar izoleaza, chiar daca se vand sub titulatura de frigider. La un 35 de grade nu mai au niciun efect, orice lichid capata gust de ceai.

Cautand pe net am dat peste cateva recomandari, insa sincer nu prea am auzit de respectivele branduri De exemplu mini frigider portabil Ardes. Personal nu imi spune nimic. Un alt frigider din gama PNI Summer C45, la fel habar nu am avut ca exista. Dupa imagine par interersante, sunt mult peste minifrigiderele aflate ca premiu in diverse campanii publicitare si care se vand acum pe Olx. Chiar eram tentat, cel de la Coca Cola, insa din cauza faptului ca avea un spatiu foarte limitat am renuntat. Deci mai caut, momentan nimic convingator. Poate schimb masina si iau una cu frigider :).

2 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.