Era timpul pentru modernizare

Cum internetul si platile online au inceput sa fie din ce in ce mai accesibile si in Romania, m-am gandit ca ar trebui sa ma modernizez si eu. B-) Si am inceput de jos.

Mi-am facut un card Visa Electron la Raiffeisen, am activat optiunea „plati pe internet” , sau ceva in genul, ai apoi am avut acces la contul meu pe raiffeisenonline.ro. De unde am platit online factura la Vodafone.
De curiozitate, sa vad cat de repede sunt procesate platile online, mi-am creat un cont si la MyVodafone. Si se pare ca nu sunt procesate atat de repede pe cat ma asteptam. Sau Vodafone updateaza informatia din contul personal mai incet. :-??

3 comments

  1. La Raiff, toate platile pleaca la ora 14:00. Daca ai facut o plata dupa aceasta ora, banii vor ajunge in contul destinatarului in ziua urmatoare, dupa ora 14:00. Mi s-a explicat de catre un reprezentant ca fiecare banca are alocat un interval orar de procesare. Se vor procesa instantaneu insa, indiferent de ora la care faci tranzactia (noaptea sau in weekend), orice transferuri intre conturi Raiffeisen. nJoy eBanking ­čÖé

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.