Drumuri Municipale Timisoara – Fara reguli, fara minte, o adunare de idioti

Pana astazi am crezut ca individul Dorel este un personaj dintr-un grup. Astazi am constata ca de fapt Dorel exista si sub forma de turma. Iar la societatea Drumuri Municipale Timisoara sunt multi Dorel, ba unii chiar il depasesc pe Dorel. In mod normal toate interventiile care se fac la drumuri se supun la niste reguli. Drumul nu poate fi blocat in totalitate, nu poti bloca ambele sensuri, decat in situatia in care exista o alta cale de acces.

Drumuri Municipale Timisoara

Drumuri Municipale Timisoara nu se supune la aceste reguli astfel au blocat o zi intreaga singura cale de acces catre o zona industriala. Adica au paralizat activitatea la cateva fabrici, depozite. Singura cale de acces insemna trotuar, si vreo doua borduri, dar in niciun caz nu puteai intra cu tir-ul. Si toate acestea fara sa instiinteze societatile comerciale. Practic au venit un grup de Dorel, au blocat drumul cu cateva panouri, iar unde panourile lipseau au trantit o vitanja in mijlocul drumului. Toate astea in anul 2015 si la 10 minute de centru orasului Timisoara.

Trebuie sa fii cretin sa nu iti dai seama ca blochezi achitivitatea la cateva sute de oameni. Dar cand vine vorba de societati de stat, orice este posibil. Recomand Consilului Local Timisoara ca doar ei gestioneaza societatea Drumuri Municipale Timisoara sa patenteze urgent vitanja ca pe un mijloc de semnalizat lucrari la drumurile publice. Pe langa vitanja ar mai putea sa patenteze si cateva paturi, tot ca si obiect de semnalizare. Nu de alta dar domnul Dorel are pauze de somn extrem de dese, iar un pat i-ar prinde bine. Lada de bere poate fi la fel un mijloc de semnalizare, de ce sa investeasca societatea de Drumuri Municipale Timisoara in panouri de semnalizare, ar putea sa foloseasca obiectele din dotarea mesterilor.

Asa am stii si noi ce au consumat angajatii de la drumuri, nu de alta dar astazi am legat cateva vorbe cu doi dintre ei si nici unul nu parea treaz. Poate de aici si explicatia cu blocarea drumului, or fi fost mahmuri baietii si nu si-au dat seama ca au blocat cateva fabrici.

4 comments

  1. Astea de la drumuri dorm, si ,,ard gazul” pe bani nostri . Parca se anunța acum ceva ani ca sunt in faliment.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.