Dom’ primar, exista solutii – Nuntile tiganesti de la Timisoara pot fi oprite

Sa nu va ganditi ca mi-am pus in cap sa opresc parangheliile tiganesti, nici vorba. Dar oarece decenta ar trebui sa existe, chiar si primarul Robu e de acord ca ceea ce e prea mult strica. Adica timisorenii s-au cam saturat de strazi blocate, manele la maxim de luni pana vineri. Si cand spun la maxim in zona in care se desfasoara bairamul pe o raza de circa 1-2 kilometri nu poti sa porti o discutie. Trebuie sa tipi, altfel cel de langa tine nu aude alteceva decat pe purandelu minune care scheauna fara numar la microfon.

timisoara nunta tiganeasca
Foto: Pressalert.ro

Cum spuneam domunul Nicolae Robu primarul de la Timisoara este de acord ca ceea ce fac tiganii din Timisoara nu e ok. Dar legal nu prea poate face nimic, adica tiganii pot primi maxim 500 lei amenda pentru galagie. Cu alte cuvinte vax, egal cu zero, o dedicatie pentru Primaria Timisoara. Eu totusi cred ca exista o posibilitate sa stopam cheful tiganilor in a-si bate joc de Timisoara si timisoreni.

Solutie pentru domnul Robu:

Solutia propusa de mine e una simpla, ii amendam. Dar nu asa cum s-a procedat pana acum. Amendam cu 400 de lei, adica nu amenda maxima 500, ci doar 400 sa nu zica UE ca suntem rai cu tiganii. Insa nu doar pe gazda ci pe fiecare invitat in parte, ca doar toti fac galagie. Adica daca avem in medie 300 de invitati x 400 lei vom strange la buget 120000 lei. Cum nuntile se intind pe doua zile ii amendam de doua ori, este legal, deci vom incasa 240000 lei. Adica peste 50 de mii de euro. Si asta nu e tot, la o astfel de nunta avem si cel putin 100 de masini parcate aiurea. Ridicate toate, asta mai inseamna 800 de lei/ masina. Una peste alta am ajunge sa strangem in jur de 70 de mii euro, corect, legal si foarte necesar.

Pana la urma solutii sunt, trebuie doar sa avem coloana, atentie nu ma refer la coloanele din trafic dupa nuntile tiganesti.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.