Oktoberfest la Timisoara

Timisoara este implinita, le are pe toate. Tocmai am fost anuntati ca pe langa nuntile tiganesti care bubuie noapte de noapte de luni pana vineri, vom avea si Oktoberfest, pardon Oktoberfas. Nu am nimic impotriva unor astfel de evenimente ,, culturale”, insa nu pot sa inteleg de ce sa faci Oktoberfest si nu Betie in Banat, ca de fapt despre asta e vorba. E ca si cum am planta palmieri in Carpati, dar si asta e posibil, tot Timisoara este exemplu.

Imi plac lucrurile originale, chiar si atunci cand e vorba de evenimente. Nu poti sa faci Oktoberfest la Timisoara, cum nu poti sa faci Carnavalul de la Rio la Mamaia, insa unii se chinuie, in loc sa caute ceva diferit, aleg sa copieze ca e mai usor. Chiar si Ponta poate confirma acest lucru. In fine cei cu Oktoberfest de la Timisoara au si o mica scuza, cica sunt Clubul Economic German, si ei altceva nu stiu. Pai dragi nemtalai, de astea cu betii gasim peste tot, la noi e sport national. Ar fi mai util sa aduceti o firma care sa liciteze pentru constructia autostrazilor, ca pe la voi se construieste mai ieftin si mai bine. Ba mai mult firmele chiar termina lucrarile.

Pana la autostrazi, Clubul Economic German va invita la Oktoberfest, evenimentul va avea loc in perioada 16-19 octombrie, locatia de desfasurare este Calea Lugojului, mai exact undeva in parcarea de langa Strandul Tineretului. Ghidati-va dupa fumul de la prajeli si aglomeratie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.