Doamna cu matura

Astazi am avut o zi extrem de plina. In astfel de zile se intampla sa imi iau gustarea in masina, ceea ce s-a si intamplat astazi. Am parcat in fata unui spatiu comercial care era in amenajare, mai exact se decorau vitrinele se monta caseta luminoasa, etc. Cativa baieti trebaluiau de zor la aranjarea si decorarea viitorului magazin.

La un moment dat apare tantos un rrom, imbracat cu tot ceea ce era mai lucios si colorat adus din import. Masoara cu privirea modificarile aduse spatiului, intre timp de nicaieri au aparut inca vreo patru persoane de aceasi etnie si vreo trei puradei. Toti erau imbracati si ,,mobilati” cu diverse lucruri stralucitoare( mobilati = dintii de aur ), la fel de curiosi ca si intaiul sosit.

La un moment dat, unul dintre ei intreaba ,, ce va fi aici ?”…Baietii care amenajau nu au raspuns niciunul.. … intrebarea era ilogica avand in vedere ca firma de deasupra spunea totul. La auzul doleantelor cetei de rromi, o doamna cu o matura in brate si cu o vesta reflectorizanta peste haine, se apropie de ei si ridicand privirea inspre firma de deasupra cladirii citi cu voce tare : ,, produse naturiste ”.

Acest exercitiu sau mai degraba aceasta fapta buna facuta de doamna cu matura a mai dezvaluit ceva, aceasta nu avea nici un dinte, cel putin in fata. Pana la urma cultura, nu are legatura cu nimc din ceea ce traim…in cazul de mai sus doamna cu matura a plecat pe drumul ei croindu-si o cale cu matura printre gunoaie, iar rromi s-au urcat intr-un Q7 mai incuiati decat erau la aterizarea in fata viitorului magazin…Probabil si acum se intreaba ce e acela ,, magazin cu produse naturiste”” .

10 comments

  1. Nu era de-a lor, parea mai degraba o femei venita de la tara sa se ,,realizeze” la oras…trecuta de 5o de ani si probabil nu a prea cunoscut alta munca decat ce de jos.

  2. :)):)):))…nu stiu ce vreai voi de la ei, sunt niste retardati cu diploma , nu ati citit definitia rromului din Dex , se potriveste perfect..:)):)):))

  3. amuzanta poveste :)) vad ca nu sunt singurul care a ras bine de toata treaba asta =)) voi ati mai patit asa ceva??

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.