Decodare tema wordpress

Cand spun decodare tema wordpress ma refer la unele teme de wordpress unde textul din anumite fisiere este criptat astfel incat sa nu poate fi modificat de un utilizator ce nu detine cunostiinte mai avansate de PHP. In special veti intalni aceasta tehnica la fisierul footer.php unde, daca incercati sa aduceti unele modificari veti descoperi un text de genul:


gzinflate(base64_decode("dVFNa8MwDL0P9h9Ezmt8H6l32CiF7tDTcrZjJRZNbGOrCdmvn5M
wKKWVD7Lfk54+/CErQyOQ2Ret94yxkK8vkO0O3g3I6p+7NUoQor+afobgJ4xoQM9Q+2jOEVO
qdARxk7aA6HiLqhTYiO2+sMzhXYhpmkqHvGNsSk2/haxRG0zUuUoo+fYwni0GxeTLKYlCnk8/u
QSNihFOUbkLuhFjosZivLpukQHlzEMl7f2FXNf4IaiIZfaF/NwecMw76BflBtPWy9fa1/M5WpU4V
7KoerbzhNRZ7n1Km+4hs3DcOKhXEr4z+3xOCtY71MRrZ3nUDQAVQk/NsgG3Zi+rrkT+vHy798
uphPZmXkHLQy//AA=="));

Si probabil ca nu stiti ce sa faceti.
Acum unii vor spune: „ce ma intereseaza pe mine ce e acolo, eu il las asa cum e si nu ma doare capul”. Ceea ce e adevarat.
Insa daca doriti sa aduceti unele modificari cum ar fi adaugarea in footer a contorului de la trafic.ro(sau alt sistem de acest gen), adaugarea unor linkuri sau pur si simplu doriti sa eliminati unele linkuri spre siteuri dubioase ce au venit cadou cu tema de wordpress aveti nevoie sa traduceti toata chinezaria aia in ceva mai usor de inteles, in cod HTML.
Iar daca nu stiti cum sa faceti asta, am facut si o mica jucarie pentru voi.Nu trebuie decat sa introduceti, prin metoda copy/paste, textul dintre ghilimele si veti primi cadou codul HTML.

'.$text.'

‘;

}
else
{
echo ‘

Textul introdus nu e bun

‘;
}
}

else
{
echo ‘


‘;
}
?>

Odata ce ati obtinut codul HTML, stergeti tot din footer.php si inserati-l cu incredere acolo. Bineinteles, il puteti modifica cum doriti

15 comments

 1. LOOOL, si ca sa vezi imdeiat dupa ce am postat comentariul precedent primesc un mass de la un tip de genul „decodez teme wordpress adica scot linkuri din footer contra niste $ paypal”. Ce coincidenta banala

 2. hey, salut…am incercat si eu jucaria asta insa imi zice k textu introdus nu este bun…am mai incercat si pe alte site-uri insa degeaba…mi-a dat in alta parte un fisier in .aspx….reamintesc am introdus textu dintre ” „….ai vreo idee?

 3. Acum am incercat de proba atat cu textul deproba de mai sus cat si cu alt text de la o tema diferita si la amandoua a functionat. Nu stiu care e problema la tine de nu merge ­čśĽ

 4. Salut, am incercat si eu sa decodez un footer, insa nu am gasit textul aflat intre paranteze.
  Se poate sa imi dati un email si va trimit tot footerul si sa imi spuneti care e textul care trebuieste decodat?
  Mersi mult

 5. Nu prea ma descurc. M-am chinuit de ceva vreme.Se poate sa ma ajuti si pe mine?
  Asta e tot codul. Ma ajuti te rog? Trimite-mi pe mail: tashy@tashy.ro
  Iti multumesc anticipat!

 6. Si mie tot asa imi zice ca textul nu este bun ce pot face cine ma poate ajuta asta e ID meu de mass >veryo70<

 7. Am rezolvato mai este o posibilitate foarte simpla fara batae de cap.Si am sa vio spun ca vad alte pesoane care au postat mai sus spun ca stiu dar nu au specificat cum, tin numai pentru ei asa e lumea mai rea. Metoda e urmatoarea : Lasati codu asa cum este incarcati tema respectiva pe wordpress api intrati pe blogul vostru si la bouzeru care il folositi are optiunea „View” sus in stinga api dati optiunea „Page Source” acum va duceti jos de tot in pagina sursa si aveti codu „html” si copiati incepind de la ”
  ” pina jos acum depinde de la caz la caz de unde si pina unte copii si il introduci in fisieru „footer.php” dai save si il urci la loc .Pentru cine nu a inteles sau nu reuseste asta e ID meu de mass>veryo70<

 8. Salut,
  Initiativa e frumoasa insa trebuie sa precizezi ca nu merge pentru orice tip de codare.

  De exemplu asta in base64, la care ma chinui eu acum – pastebin.com/qJzVaHQp

 9. Nici la mine nu functioneaza , am bagat codul si nu-l decodeaza , daca ma poti ajuta , id-ul meu este Djorkaeffu !

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.