Diacritice HTML

Pentru ca de fiecare data cand aveam nevoie de diacritice in HTML stateam sa caut pe diverse siteuri, le-am notat si eu aici sa le gasesc rapid cand am nevoie.

O chestie utila la Internet Explorer 8

Daca realizati siteuri web, Internet Explorer 8 are o chestie foarte utila. Developer tools. Nu stau sa descriu toate instrumentele care sunt disponibile acolo. Daca va intereseaza le puteti accesa foarte usor.

Cum sa redirectionezi o pagina web

Pentru ca Ionutz vroia sa afle cum sa redirectionezi o pagina web, o sa incerc sa explic cat mai simplu si cat mai pe scurt toata povestea. Din fericire, atunci cand doriti sa redirectionati o pagina web, aveti la dispozitie diverse metode. Asa ca o sa le iau pe rand, incepand cu cea mai simpla.

Animatie titlu Html folosind JavaScript

Cum spune si titlul am realizat un mic script in JavaScript ce va introduce o animatie in titlul paginii. Daca aveti un minim de cunostiinte Html stiti ca orice pagina are un titlu (sau cel putin asa e indicat), marcat astfel: Titlul paginii. Si de obicei acest titlu este unul static. Insa, daca aveti chef de o schimbare, acest titlu poate deveni „animat”. Iar pentru asta trebuie sa inserati urmatorul…

Decodare tema wordpress

Cand spun decodare tema wordpress ma refer la unele teme de wordpress unde textul din anumite fisiere este criptat astfel incat sa nu poate fi modificat de un utilizator ce nu detine cunostiinte mai avansate de PHP. In special veti intalni aceasta tehnica la fisierul footer.php unde, daca incercati sa aduceti unele modificari veti descoperi un text de genul: gzinflate(base64_decode(„dVFNa8MwDL0P9h9Ezmt8H6l32CiF7tDTcrZjJRZNbGOrCdmvn5M wKKWVD7Lfk54+/CErQyOQ2Ret94yxkK8vkO0O3g3I6p+7NUoQor+afobgJ4xoQM9Q+2jOEVO qdARxk7aA6HiLqhTYiO2+sMzhXYhpmkqHvGNsSk2/haxRG0zUuUoo+fYwni0GxeTLKYlCnk8/u QSNihFOUbkLuhFjosZivLpukQHlzEMl7f2FXNf4IaiIZfaF/NwecMw76BflBtPWy9fa1/M5WpU4V 7KoerbzhNRZ7n1Km+4hs3DcOKhXEr4z+3xOCtY71MRrZ3nUDQAVQk/NsgG3Zi+rrkT+vHy798 uphPZmXkHLQy//AA==”)); Si probabil ca nu stiti…