De ce…?

De ce unii nu inteleg ?..De ce fac altceva decat ceea ce trebuie ?..De ce vorbim cu peretii ?

Exista cateva aspecte existentiale care nu reusesc sa le deslusesc, oricat as incerca, nu inteleg. Si iar revin la ,, de ce ? “..NU pot sa inteleg de ce unii desi promit sa faca ceva nu fac acel lucru. Acum sa nu va ganditi ca e vorba de un efort, as intelege un lucru care necesita efort sau ceva ce nu depinde de o persoana. Dar cand tot ceea ce trebuie sa faca o persoana se numeste rabdare, doar atat rabdare…., un fel de vorbim mai tarziu, sau tine secret un lucru 24 de ore.

Iar aceasta nu se intampla desi persoana te asigura ca va fi asa…Nu reusesc sa inteleg, s-au defectat oamenii, ok pe un copil il inteleg, daca ii spui nu spune sigur va spune, dar o persoana matura…O fi si asta o afectiune ?..Are tratament ?

Sau doar femeile sunt asa, cel putin la o femeie ma refer eu.

Acum realizez de ce barbatii in varsta vorbesc singuri, nu au incredere in femei, asta probabil ca urmare a experientei. Asta e… invatam si noi cei tineri.

4 comments

  1. Hehe bun punctul tau de vedere, si eu mi’am pus intrebarea asta de multe ori, oare dc batranii incep sa vorbeasca singuri chiar daca au femeia langa ei. dar eu sunt de parere ca femeile nu prea se pot abitne pentru ca sti cum sunt femeilie mai barfitoare si eu cred ca asta e in adn’ul lor. :))

  2. eu consider ca ar trebuii sa scoatem intrebarea de ce din cap pentru ca nu face decat sa ne fure foarte mult timp in care am putea face ceva pentru noi

  3. Ana @

    Din experienta pot spune ca barbatii sunt mai seriosi, si asta o spun nu doar eu ci si statistica facuta de agentiile care se ocupa cu plasarea fortei de munca. Unele femei una spun astazi si alta spun maine.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.