zambesc.com RSS Feed

De ce unii unguri nu au acces in America?

Probabil ati auzit vestea ca americanii au interzis ca unii unguri sa le calce pamantul. Ceea ce noi nu am reusit de ani buni, americanii au facut peste noapte. Motivele americanilor sunt in ceata, nu stau ei sa explice de ce si cum, ci pur si simplu pun in practica. Acum daca ar fi sa analizam posibile cauze, cred ca noi romanii am fi cei mai in masura sa gasim raspunsul la intrebarea : de ce nu ii vor americanii pe unguri ?

ungurii nu au voie in america

– O fi limba maghiara prea incalcita ? La cati chinezi sunt in America, cred ca mai mergea o mana de unguri.
– O fi prea picant papricasul ? Nu as spune, in comparatie cu mancarea mexicana, e chiar dulce.
– Din cauza Transilvaniei, pardon Pennsylvania ? Da, asta as zice eu ca e adevarata problema.

Eu cred ca ungurii s-au gandit sa revendice tinutul Pennsylvania, ca tot suna asemanator cu numele unui alt tinut la care ravnesc. Plus ca Pennsylvania e mult mai mare decat Transilvania. Iar de dovedit ca au fost inaintea americanilor pe acolo chiar nu ar fi o problema asa de dificila comparativ cu dovezile pe care spun ca le au legat de Transilvania. Cu alte cuvinte ungurii au mai multe dovezi ca au fost primii pe pamantul american, decat dovezi ca au fost primii in Transilvania. Ca doar in trecut caii lor mergeau pe apa si asa au ajuns in tinutul care astazi se numeste America, ca in barci s-au dat ceva mai tarziu.

Momentan americanii s-au prins si le-au dat eject, insa sunt sigur ca Pisti si calul nazdravan au calatorit mult. Asa ca in curand e posibil sa ii ceara la Putin Moscova. Ba chiar planeta Marte, dar asta nu stiu de la cine o sa o ceara, cu siguranta pentru Marte detin cele mai multe dovezi. Si daca stau bine sa ma gandesc cred ca si eu personal i-am vazut ca au fost primii acolo, deci eu zic ca ungurii au dreptate, planeta Marte le apartine.

Oare cum suna in maghiara Las Vegas ? Dar samaliot misto zburaie ?

Articolul de mai sus e un pufulet, pardon un pamflet si trebuie tratat ca atare.

, , ,
3 Comentarii
 1. Pio :

  A zis pe data de 21 octombrie, 2014

  Probabil ca pur si simplu nu ii suporta pe unguri.

 2. Liviu :

  A zis pe data de 22 octombrie, 2014

  Am fost câteva zile pe lângă Cluj, zona plină de unguri. Unii sunt ok, da mai dai peste un tâmp de iti vine sa ii tragi suturi in fund. Problema e ca ungurii care au probleme cu restul locuitorilor din România sunt tineri. După 2 saptamâni de ardeal, ai impresia ca ai fost intr-o zona de conflict, doar ca nu s- a ajuns la bătaie, dar la fiecare colț de strada era cineva dispus sa iti de-a in cap dacă nu știi maghiara . Am fost si in Ungaria, acolo nu exista așa ceva.

 3. haryy :

  A zis pe data de 28 octombrie, 2014

  Ungurii au luato pe ulei, ma refer la cei din Ungaria, astea sunt campioni la inventat taxe. Poate fac de o revolutie, la cum se au cu americanii, nu ar fi o problema sa se intample ceva mult mai spectaculos decat in Ucraina.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*