Cum protejam fermierul roman? Pai cu una bucata zebra sau cangur

Mai toate stirile despre agricultura sau cresterea animalelor se termina cu fraza: protejam fermierul roman. Daca nu se termina cu acest subiect, atunci sigur a inceput cu aceasta fraza. De parca fermierul roman este imbracat de autoritati in polistiren si gata e protejat 100%.

carne de cangur si zebra

Zilele trecute am ajuns la Auchan unde ce sa vezi, pulpa de zebra, pulpa de cangur. Pai cum protejam fermierul roman ? Sau nu stiu eu ca prin fermele romanesti au aparut o droaie de canguri si zebre. De zebra stiam ceva, dar parca era una pe la Timisoara si aceea a murit, s-a sinucis dupa ce l-a cunoscut pe domnul Robu, primarul Timisoarei.

Stiu, democratia, economia de piata permit oricui sa vanda orice. Nu pot decat sa recomand fermierilor romani sa vopseasca vacile, chiar si caii in dungi. Poate asa vor reusi sa vanda mai bine produsele. Iar cei care nu au vopsea pentru dungi sa invete oile si vacile sa sara in doua picioare, cum o fac si cangurii. Iar daca se doreste oferta completa, putem gasi o solutie si pentru carnea de crocodil. Este simplu, facem implant dentar la gaini :).

Poate asa vor avea mai mult succes si fermierii romani cand vine vorba de accesul pe rafturile magazinelor mari.

2 comments

  1. Astea cu protejarea fermierului roman sunt povesti. Măcar dacă ne-ar lăsa in pace, ca de ajutat nici vorba. Nu mai scăpăm de birocratie si sute de avize . Mai rău decât dacă vroiai sa pleci in străinătate pe vremea lui Ceaușescu .

  2. La cat mai multa carne de zebra si cangur :). Cu siguranta romanii nu o sa cumpere asa ceva. Tot cu gaina si porcul de la bunica o sa traiasca. Abia astept sarbatorile sa vina carnea de ren, sa vad cati romani isi cumpara. Eu cumpar produse romanesti sau fabricate in romania, asta daca nu sunt exagerate la pret.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.