zambesc.com RSS Feed

Daca conduc Logan ma doare capul

Nu este o gluma ci o treaba serioasa, nu ma simt bine in Logan. Si nu e vorba de un moft, de cateva zile mi s-a stricat masina un Fiat Bravo. Masina stricata are vreo 5 ani, deci nu e nu stiu ce nava spatiala. Ca sa nu merg pe jos am primit de la o cunostinta un Logan sa pot sa imi fac treburile. Inca din primele 5 minute de cand am urcat in masina am simtit ca ceva nu este ok. Nici nu stiu cum sa clasific senzatia, este intre durere de cap si senzatie de voma. Loganul nu are nimic, e de vreo 4 ani, putin folosit, fara vreun miros deosebit in interior, etc.

Initial am crezut ca nu are legatura cu masina, ca o fi din alte cauze. Dar sunt deja in a treia zi, teoretic nu am nimic, dar daca ma urc in Logan incep problemele. Cat priveste masina cred ca e cea mai rudimentara masina de pe piata. Daca ar fi sa imi iau o masina, as alege orice altceva, doar Logan nu. Desi pe benzina, cand o accelerezi zici ca dai la vasle contra curentului. De curbe sa nu mai vorbim..parca e o masina de epoca de acum trezeci de ani. Adica o Dacia 1300, ca alte marci si pe atunci erau peste Logan.

, , ,
2 Comentarii
  1. fri :

    A zis pe data de 31 ianuarie, 2017

    Obisnunita e a doua natura te-ai invatat cu fierul tau si acum orice ti se pare ciudat,acum poate fi in rau (Logan) sau in bine(Ferari ,Mercedes)

  2. dePop :

    A zis pe data de 31 ianuarie, 2017

    Nu cred ca e vorba de obisnuinta, mai conduc din cand in cand si alte masini, dar fara astfel de probleme.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*