Daca conduc Logan ma doare capul

Nu este o gluma ci o treaba serioasa, nu ma simt bine in Logan. Si nu e vorba de un moft, de cateva zile mi s-a stricat masina un Fiat Bravo. Masina stricata are vreo 5 ani, deci nu e nu stiu ce nava spatiala. Ca sa nu merg pe jos am primit de la o cunostinta un Logan sa pot sa imi fac treburile. Inca din primele 5 minute de cand am urcat in masina am simtit ca ceva nu este ok. Nici nu stiu cum sa clasific senzatia, este intre durere de cap si senzatie de voma. Loganul nu are nimic, e de vreo 4 ani, putin folosit, fara vreun miros deosebit in interior, etc.

Initial am crezut ca nu are legatura cu masina, ca o fi din alte cauze. Dar sunt deja in a treia zi, teoretic nu am nimic, dar daca ma urc in Logan incep problemele. Cat priveste masina cred ca e cea mai rudimentara masina de pe piata. Daca ar fi sa imi iau o masina, as alege orice altceva, doar Logan nu. Desi pe benzina, cand o accelerezi zici ca dai la vasle contra curentului. De curbe sa nu mai vorbim..parca e o masina de epoca de acum trezeci de ani. Adica o Dacia 1300, ca alte marci si pe atunci erau peste Logan.

2 comments

  1. Obisnunita e a doua natura te-ai invatat cu fierul tau si acum orice ti se pare ciudat,acum poate fi in rau (Logan) sau in bine(Ferari ,Mercedes)

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.